≫ 

Prostitutke imale seks sa 1500 muškaraca dnevno među kojima su i milijarderi: Isplivala su i njihova imena (FOTO)

Žene su radile u salonu za masažu

  • 2

Policija na Floridi razbila je lanac prostitucije koji se krio iz navodnih salona za masažu, nakon višemesečne istrage trgovine ljudima. Među osobama koje su koristile njihove usluge, nalaze se i milioneri i milijarderi. Imena nekih od njih isplivala su u javnost.

Nakon što su se na internetu pojavili kometari i ocene mušterija da u salonu za masažu nešto nije u redu, pokrenuta je istraga. Na forumima su se pojavili komentari da u salone dolazi veliki broj muškaraca, kao na traci.

- Jako sam razočarana što sam vam dozvolila da meni i mom prijatelju uradite masažu lica. Ovaj salon preporučila sam još jednom prijatelju, kojem je nakon masaže ponuđena "srećna završnica" - jedan je od komentara na forumima.

Reč je o salonu "Orhideje Azije" (Orchids of Asia Day Spa), koji se nalazi u Jupiteru na Floridi, nedaleko do luksuznog odmarališta Mar-a Lago američkog predsednika Donalda Trampa.

U salonima su radile žene uglavnom iz Azije. Bile su primorane da pružaju seksualne usluge. One su u istom prostoru i živele, kako je naveo lokalni šerif, spavale su na stolovima za masažu, a dnevno su opsluživale i po osam muškaraca.

- Ako se pozabavite matematikom, doćićete do broja od 1,500 muškaraca godišnje, bez slobodnog dana - rekao je šerif Martin Snajder.

Milijarder Robert Kraft (77), vlasnik američkog fudbalskog kluba "Nju Ingland Patriots" (New England Patriots) i bogatstva od 6,6 milijardi dolara, našao se na spisku korisnika uslugi prostitutka.

Protiv njega je podignuta optužnica po dve tačka, a policija tvrdi da ima video dokaze da je plaćao seksualne usluge. Kraftov portparol kategorički je negirao "bilo kakvu umešanost u nezakonite radnje" i dodao da više neće komentarisati slučaj s obzirom da je sve stiglo do suda.

Ime još jednog bogataša isplivao je u javnost sa spiska od 25 klijenata. Reč je o Džonu Čildsu (77) čije bogatstvo se meri na 1,2 milijarde, a koji i sam negira bilo kakvu umešanost.

- Optužba za traženje prostitucije je potpuno pogrešna. Tražio sam advokata - rekao je on za "Blumberg Njuz".

VIDEO: Nova lokacija prostitutki u Beogradu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA