≫ 

Amerika prebacuje vojsku u Portoriko i Kolumbiju, sve je spremno za invaziju na Venecuelu

SAD razmatraju vojnu intervenciju u Venecueli

  • 32

Sjedinjene Američke Države prebacuju vojsku u Portoriko i Kolumbiju i pripremaju invaziju na Venecuelu kako bi zbacili Madura - izjavio je sekretar Saveta bezbednosti Rusije Nikolaj Patrušev, prenosi rt.com.

Premeštanje jedinica američkih specijalnih snaga u Portoriko, raspoređivanje jedinica američke vojske u Kolumbiji i drugi strateški potezi očigledno pokazuju da Pentagon pojačava svoju vojsku u regionu kako bi je iskoristio u svrgavanju venecuelanskog predsednika Madura.

- Pokazujući sarkazam i aroganciju prema venecuelanskom narodu, Sjedinjene Američke Države pripremaju vojnu invaziju na nezavisnu državu. Prebacivanje američkih snaga za specijalne operacije u Portoriko, iskrcavanje američkih snaga u Kolumbiji i druge činjenice jasno ukazuju na to da Pentagon pojačava trupe u regionu kako ih bi angažovao u zbacivanju legalno izabranog aktuelnog predsednika (Nikolasa) Madura - rekao je Patrušev u intervjuu za list „Argumenti i fakti“.

VIDEO: Da li počinje rat u Venecueli?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igor

    26. februar 2019 | 11:52

    Postoji li vece zlo od Amerike? Na oci svih nas napadaju drzavu da bi je zauzeli i izvukli naftu a mi tj ceo ostatak sveta mirno posmatra

  • Драган

    26. februar 2019 | 11:54

    Ови Амери мисле да су недодирљиви, е ничија не гори до зоре

  • Man

    26. februar 2019 | 11:42

    Drži se Maduro, udri po Satani!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA