≫ 

Nikola je otišao kod sestre u Nemačku, od tada mu se gubi svaki trag: Nema ga već 15 dana, a u policiji kažu da ne mogu da pomognu (FOTO)

NIkola je nosio bele patike, maslinasto zelenu jaknu i farmerice

  • 2

Mladić Nikola Todorović (22) iz Zaječara, nestao je u Nemačkoj, u gradu Vupertal, 11. februara. Nikola je tamo bio kod sestre u poseti.

Rođen je 28. septembra 1997. godine. Kod sestre je bio tri meseca.

Prema rečima njegove sestre Verice Stojanović, ona nije sigurna šta je imao na sebi, jer ga je poslednji put videla uveče, a ujutru oko 5 sati ga već nije bilo u stanu, jer je, kako kaže, ranom zorom otišao negde. Ali pretpostavlja da je na sebi imao bele patike, maslinasto zelenu jaknu i farmerice.

Ona kaže da je kod sebe imao mobilni telefon, ali ne i nemačku karticu i broj. Nemački zna toliko da mu ne bi bio problem da se vrati kući.

Nikola Todorović, Foto: privatna arhiva

Porodica je zabrinuta, jer Nikole nema već 15 dana i moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju da se obrate policiji.

Verica Stojanović je posle 48 sati otišla da prijavi Nikolin nestanak policiji, ali joj je rečeno da ne mogu da pomognu, jer je Nikola punoletan, a i nije državljanin Nemačke.

VIDEO: Šta treba da znamo kada neko nestane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan boki Slovak

    26. februar 2019 | 20:39

    Zelim reci da nase vlasti trebaju vise da reaguju na vake situacije

  • Radimir Jovanovc

    27. februar 2019 | 13:02

    Ja sam njegov ujak i strahujem dali je živ molim vas ako ga neko vidi da prijavi u policiju da znam dali je živ jel on nema ni dokumenta kod sebe a nema ni para molim sve dobre ljude ako ga neko vidi nek mi javi na Facebook u komentaru Gabriel sara liza jovanovic molim vas mnogo sam očajan neznam dali je dobro ali ako je dobro i živ i zdrav bio bih vam zahvalan na svaku informaciju od vas dobrih ljudi on se zadnji put bio u nemačkoj sad neznam gde

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA