≫ 

Devojčica (11) uhapšena zbog ubistva bebe (1) koju je čuvala: Dečak je preminuo od povreda u gornjem delu tela

U policiji nisu želeli da otkriju ni da li je devojčica koristila neko oružje

  • 2

Devojčica iz Merilenda stara 11 godina optužena je za zlostavljanje deteta nakon što je napala bebu (1) koju je čuvala, javlja CNN.

Ona je napala jednogodišnjeg Pekstona Dejvisa koji je zbog više povreda u gornjem delu tela posle nekoliko dana preminuo, rekli su iz tamošnje policije. Nakon što je beba u četvrtak 28. februara preminula u bolnici u okrugu Prins Džrdž, policija je uhapsila devojčicu.

PREMINULI DEČAK JE BIO SIN PORODIČNIH PRIJATELJA

Prema rezultatima početne istrage, majka devojčice ostavila ju je da nakratko pričuva bebu porodičnih prijatelja. Prema zakonima savezne američke države Merilend, da bi starije dete moglo da čuva mlađe, mora imati najmanje 13 godina. Iz policije nisu rekli hoće li majka biti optužena.

Dečak je imao teške povrede od kojih je preminuo; Foto: Pixabay

- Nakon što je medicinsko osoblje pregledalo 1-godišnju žrtvu, odmah su pozvali detektive koji su zaduženi za slučajeve zlostavljanja dece jer su povrede bile vrlo ozbiljne - izjavili su iz policije, te dodali kako je odmah bilo jasno da zadobijene povrede nisu nastale usled dečje igre.

JOŠ UVEK NEJASAN MOTIV

U policiji nisu želeli da otkriju ni da li je devojčica koristila neko oružje, a tvrde kako i motiv napada još uvek nije jasan.

Devojčica je zadržana u domu za maloletnu decu. Dve porodice nisu u krvnom srodstvu, ali jesu prijatelji te je Pekston i ranije provodio vreme u kući gde je povređen.

(Telegraf.rs/CNN)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brablov

    3. mart 2019 | 00:19

    Ludi Ameri. Tu o stiže i kod nas... U HR evo blizu, bacio kroz prozor čovek decu...

  • Robert

    3. mart 2019 | 06:52

    Dete od 11 godina uhapsiti? Luda juxa. A cuvanje sa 11 g, je nedopustivo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA