≫ 

Devojčica (7) pomagala majci da se iskrade na žurku, pa je pala sa petog sprata: A ona je ostavila dete da leži na ulici i otišla! (FOTO)

Komšije su sa detetom sačekale Hitnu pomoć, a otac je uz ćerku celu noć bio u bolnici

  • 8

Majka je svoju ćerku (7) ostavila da leži na ulici nakon što je devojčica pala sa petog sprata, prenosi Dejli Mejl. Nesrećana devojčica je pomagala majci da se iskrade iz kuće na zabavu, prenose lokalni mediji.

Evgenia Balabanova (30) iz zapadne Rusije je navodno vezala posteljinu kako bi kroz prozor pobegla iz svog stana, nakon što ju je muž zaključao kako bi je sprečio da ide na zabavu.

Ne želići dao stavi svoju ćerku Dianu (7) samo kod kuće, majka joj je rekla devojčici da se prva spusti niz čaršave. Međutim, devojčica je pala sa petog sprata.

Svedoci kažu da je majka sišla ubrzo nakon ćerkinog pada, a da je devojčica ležala na zemlji i plakala od bola.

Devojčica je pala na sneg, pa nije zadobila ozbiljne povrede Foto: VK

Međutim, umesto da pomogne svom detetu, ona je otišla sa mesta nesreće, kako bi stigla na zabavu gde je trebala da se nađe sa prijateljima, prenose ruski mediji.

Srećom, neke komšije su sačekale hitnu pomoć uz devojčicu i sve vreme su pokušavali da je uteše. Dete je hospitalizovano i dijagnostikovane su joj velike modrice i stanje šoka.

Portparol bolnice je rekao da je srećom devojčica pala na sneg, i da nije imala ozbiljne povrede. Nakon što je provela dva dana u bolnici, puštena je na kućno lečenje.

Jedan komšija je za ruske medije rekao da je neodgovorna majka nakon nesreće, celu noć presala i pila sa prijateljima, dok je njen suprug bio uz ćerku u bolnici.

Policija istražuje ovaj slučaj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cica S

    6. mart 2019 | 17:19

    Koliko su pojedine vesti jezive, da se zapitam da li su istinite ?! Hvala Bogu da je devojcica prezivela i da se oporavi..A ovaj oblik zivota se ne moze nazvati majkom...

  • Sasa

    6. mart 2019 | 19:15

    Nema kretena kao ovih rusa .

  • doberman

    6. mart 2019 | 16:24

    i? šta da radim da mi žena ovo napravi ćerki, stop nasilju nad ženama? more...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA