Konfuzija se nastavlja: Tereza Mej od parlamenta opet dobila "ne"

Protiv sporazuma o izlasku iz EU bio 391 poslanik, dok je "za" bilo 242 parlamentarca

  • 5

Britanski parlament je ponovo odbacio predlog sporazuma sa EU o Bregzitu i sada im predstoji glasanje o Bregzitu bez sporazuma, prenosi Sputnik.

Protiv sporazuma je bio 391 poslanik, dok je "za" bilo 242 parlamentarca. Kako je saopštila premijerka Tereza Mej, britanski poslanici će sada morati da odluče da li žele da napuste Bregzit ili će uslediti raspisivanje novog referenduma.

Podsetimo, u januaru je već jednom Donji dom britanskog parlamenta ubedljivom većinom odbio dogovor o Bregzitu, koji je vlada premijerke Tereze Mej postigla sa Evropskom unijom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    13. mart 2019 | 02:05

    Englezi su najpokvarenija nacija na svetu. Uvek gledaju kako da profitiraju, i vesti su u svim tim prljavim igrama, to nam istorija i dokazuje.. Nikad im nije bilo ni malo tesko da izdaju prodaju svog “saveznika” ako bi im to odgovaralo, to i mi Srbi znamo. Prednost im je sto umeju da planiraju unapred i da ostanu disciplinovani. Zlocinci jesu, jer ih zivot obicnog coveka nikad nije zanimao, milioni su pobijeni i jos vise unesrecenih naravno, surovi ljudi..tako bi se prema njima i trebalo ophoditi takodje. Izgleda da su se mozda posle mnogo decenija preracunali, ali ne veruj tom ubici nikad, verovatno ima rezervni plan..

  • Nikola

    13. mart 2019 | 14:54

    Čekajte, kako to ako parlament kaže da onda je rešeno, a ako kaže ne onda mora još jednom da se glasa.

  • Realno

    13. mart 2019 | 10:59

    Njoj i muž (ako ga ima) kaže ne...🎃 Velja bi njoj objasnio kako stoje stvari.😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA