≫ 

Devojčica Eva je bila ukočena kad je stigla: Medicinska sestra otkrila da su majka i njen dečko tukli i otrovali ćerku (FOTO)

Oni poriču optužbe i kažu da nisu odgovorni za povrede koje je zadobila Eva, kao i za upotrebu supstance koja je ubila devojčicu

  • 3

Abigejl i njen dečko su optuženi za ubistvo njene ćerkice, a ovaj slučaj je zaprepastio javnost u Velikoj Britaniji, prenosi Dejli Mejl.

Mediji su preneli da se par smejao i šalio, dok je devojčica stara 22 meseca ležala na samrti, saopštio je sud.

Abigejl Lederlend (26) i Tomas Kurd (31) su optuženi zbog trovanja Eve Lederlend, a sve zbog toga kako bi prikrili konstantne batine koje je devojčica dobijala.

Par se smejao i šalio dok je Eva ležala na samrti, saopštio je sud. Njima se sudilo zbog ubistva i zanemarivanja deteta.

Oni poriču optužbe i kažu da nisu odgovorni za povrede koje je zadobila Eva, kao i za upotrebu supstance koja je ubila devojčicu.

Ovaj slučaj je šokirao britansku javnost Foto: Facebook/Tom O'Connor Curd

Poroti je rečeno da je Eva imala slomljenu lobanju, rebra i napuklu jetru, samo nekoliko dana pre smrti.

Tužilaštvo tvrdi da je bar jedan od optuženih bio odgovoran za nanošenje teških povreda i trovanje devojčice.

Medicinska sestra Sofi Bruk je radila kada je Eva primljena u bolnicu u Plimotu 5. oktobra 2017. godine. Ona je istakla da je Eva izgledala kao mrtva kada je tek stigla.

- Bila je veoma bleda i imala je modrice oko pelena. Te modrice su izgledale kao da su stare nekoliko dana - rekla je ona.

Opisala je da su pokušali da ožive devojčicu ali anisteziolog nije mogao da joj otvori usta, pošto su joj vilice bile čvrsto stegnute. Ruke i noge joj takođe nisu bili pokretne.

Pred sudom su negirali krivicu Foto: Facebook/Tom O'Connor Curd

Bruk je tužiocu takođe rekla da je Eva bila veoma mršava za svoje godine, da je neuhranjena, bleda i da je imala prljavštinu ispod noktiju.

Kada su lekari prvobitno saopštili majci da izgledi nisu dobri kada je njena ćerka u pitanju, ona je delovala uznemireno.

Međutim, potom je par tražio da izađe kako bi zapalili cigaretu. Kada su se vratili delovali su raspoloženo i bili su nasmejani.

Oni negiraju krivicu za smrt male Eve, a suđenje se nastavlja.

VIDEO: Devojčica (4) visila sa bolničkog krova jedva su uspeli da je uhvate

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mihailovic

    17. mart 2019 | 16:38

    Ako se dokaze da su krivi svako od njih po 200 godina kazamata bez da vide sunca i bez pomilovanja !ZLOTVORI !

  • Aleksija de Vir

    17. mart 2019 | 15:44

    Dusa mala...😢😢😢

  • Јасмина

    17. mart 2019 | 22:55

    Болесници

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA