≫ 

Večera sa Barakom Obamom košta 5.000 dolara: U cenu je uračunato i jedno fotografisanje za uspomenu

Bivši američki predsednik će se pojaviti na Samitu svetskih lidera, koji će se održati u Kelnu 4. aprila

  • 3

Otkad je 2017. Barak Obama otišao s dužnosti predsjednika Sjedinjenih Američkih Država, njegova popularnost na globalnom nivou se samo povećala.

Tako je, na primer, u Nemačkoj oko 5.000 ljudi do sada kupilo ulaznice za Samit svetskih lidera koji će se održati u Kelnu 4. aprila. Cene im se kreću u rasponu od 70 do 5.000 evra.

Ako kupite najskuplje ulaznice moći ćete da prisustvujete večeri sa bivšim američkim predsednikom, a za uspomenu ćete dobiti i fotografiju sa njim. Reč je o stotinu takvih "zlatnih karata", od kojih su neke već dodeljene počasnim gostima. Ako ste zainteresovani, organizatori poručuju da je ostalo još 15.000 karata.

Na skupu svetskih lidera raspravljaće se o tome šta dobro vođenje države znači u današnjem svetu. Obama će biti jedan od govornika na skupu na kome će svojih pet minuta imati i najprodavaniji američki pisac Džon Strelecki, nemački preduzetnik Frank Telen i trener u području vođenja i menadžmenta Sabine Asgodom.

Pedesetsedmogodišnjem Obami će nastup biti vrlo dobro plaćen, no organizator tvrdi da to nije jedini razlog zbog kojeg je odlučio da učestvuje u radu samita.

- Mislim da smo uspeli da ga uverimo u dobar koncept Svetskog samita zvaničnika - kazao je organizator, pa dodao da će bivšeg američkog predsednika novinari moći da intervjuišu sat vremena.

VIDEO: Tramp nije hteo ni da pogleda Bila i Hilari Klinton na sahrani Džordža Buša starijeg

(Telegraf.rs/Hina)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bari

    21. mart 2019 | 07:55

    Kad bi on meni platio 50 000 hiljada dolara nebi se slikao sa njim a sa klintonom ni za 5 000 000 milona dolara jer je on najveci zlocinac covecnosti jer je bombardovao nevini narod u srbiji on i njegovi krvnici

  • Boki

    21. mart 2019 | 08:49

    Ma ja cu njemu da platim 5000$ da ide sto dalje od mog stola

  • SRBIJA

    21. mart 2019 | 17:19

    Ako on plati veceru nije skupo ,solidna cena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA