≫ 

Suspendovana Orbanova stranka: "Mudraci" preuzimaju nadzor

Fides je ranije pretio da će napustiti EPP ukoliko bude suspendovan

  • 2

Stranka Fides mađarskog premijera Viktora Orbana suspendovana je danas iz Evropske narodne stranke (EPP) zbog, kako je obrazloženo, antievropske kampanje.

Ta suspenzija znači da Fides nema pravo glasa, kao i da grupa „mudrih ljudi“, predvođena bivšim predsednikom Evropskog saveta Hermanom van Rompejem, može da nadzire da li se Fides pridržava uslova koje je postavio lider EPP Manfred Veber, preneo je „Eu Obzerver“.

Fides je ranije pretio da će napustiti EPP ukoliko bude suspendovan.

(Telegraf.rs/Sputnik)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milorad Vujicic

    21. mart 2019 | 04:32

    Toliko o evropskim standardima,mozemo samo zamisliti nasta bi licilo nase pravo glasa u evropi.Kako sam rekao ranije ulaskom u evropu nama netreba drzavni aparat uopce.Ako nista bilo bi dobro za evropu,junker i tusk bi dobili povecanje plate a mi cep u d..e.

  • gogi

    21. mart 2019 | 09:23

    kako vreme prolazi sve više poštujem predsednika Madjarske, čovek do srži poštuje svoj narod, državu, ne da bankama da pljačkaju narod, ne da emigrantima ulaz, preduzeo sve za porast nataliteta, eh da nam je na par godina ovde u Srbiji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA