≫ 

Žena sa modricama i posekotinama moli za pomoć: Muž je brutalno kaznio kada je odbila da uradi nešto za njegove drugove (VIDEO)

Pošto je policija od nje tražila novac da bi nešto preduzela, ona se okrenula društvenim mrežama

  • 1

Muškarac iz Pakistana uhapšen je zbog mučenja supruge, koju je skinuo do gole kože, pretukao a onda joj obrijao glavu jer je odbila da pleše za njega i njegove prijatelje.

Uznemirujući incident stigao je i do nadležnih nakon što se na društvenim mrežama pojavio snimak Asme Aziz u modricama, koja moli javnost za pomoć, piše Dejli mejl.

Asma iz Lahora rekla je na snimku kako je su njen suprug Mian Faisal i njegovi prijatelji pobesneli kada je odbila da im pleše.

Kako je rekla na snimku, tada je muž kaznio tako što je skinuo do gole kože, pretukao je sa metalnom cevi a onda obrijao do glave.

- Skinuo me je ispred prijatelja, a onda su me oni držali dok mi je brijao glavu. Na kraju je sve to spalio - kaže ona.

Asma je priznala kako je njen suprug bio nežan i pažljiv kada su se venčali pre četiri godine, ali je nakon šest meseci počeo da se menja.

Asma je rekla kako je muž često tukao Foto: Twitter

Od tada traje pravi pakao.

- Često me je tukao kada je pijan, a znao je i da zove prijatelje i kolege da prave žurke u našoj kući - rekla je majka troje dece.

U snimku je priznala kako je uspela da pobegne iz kuće dan nakon napada, ali da nije dobila pomoć od policije jer nije imala novca da ih podmiti.

Njen suprug (drugi desno) uhapšen sa prijateljem zbog napada Foto: Twitter

Zbog toga je pomoć potražila na društvenim mrežama. Njen snimak stigao je i do ministra za ljudska prava, koji je ubrzo objavio kako su uhapsili dvojicu muškaraca: njenog supruga i jednog njegovog prijatelja.

VIDEO: Kako se odbraniti od napadača

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA