Policija pod punom opremom i sa oružjem upala u kuću zbog dečaka (2) koji nije vakcinisan: Cela Amerika je na nogama (VIDEO)

Doktor je rekao socijalnoj službi da dečak nije vakcinisan i da je roditeljima rekao da dete odmah odvezu na hitnu

  • 3

Policija u Arizoni upala je naoružana u dom kako bi "izvukli" dečaka (2) koji nije bio vakcinisan i imao je visoku temperaturu. Sumnjalo se da dečak ima meningitis, a ispalo je da ima infekciju disajnih puteva.

Roditelji su u februaru odveli dečaka kod doktora jer je imao temperaturu oko 40 stepeni. Doktor je rekao socijalnoj službi da dečak nije vakcinisan i da je roditeljima rekao da dete odmah odvezu na hitnu.

Kako je temperatura dečaku pala, oni nisu otišli na hitnu. Kada je doktor saznao da roditelji dečaka nisu odvezli na hitnu, on je nazvao centar za socijalnu pomoć. Centar je onda poslao policiju da provere šta je s dečakom.

Otac dečaka policiju nije pustio u dom, pa su se vratili s nalogom i naoružani su uli u kuću, piše Daily Mail.

Zastupnica Keli Taunsend koja je pomogla da se donese zakon da socijalna služba može dobiti nalog za izdvajanje deteta iz porodice u vanrednim situacijama, rekla je da to nije država za koju se ona bori.

- Moramo priznati da je ovde napravljena greška i moramo se fokusirati na slučajeve zlostavljanja i zanemarivanja - rekla je Taunsend.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA