≫ 

Za samo nekoliko minuta poginula cela porodica: Majka je izgubila život u saobraćajci, a trenutak kasnije stradali su i njen muž i deca (FOTO)

U istoj nesreći poginula je i Julijana (6), dete prijatelja ove porodice

  • 0

Otac i dvoje male dece stradali su kada ih je pokosio nepoznati vozač, samo nekoliko minuta nakon što je otac izvukao decu iz olupine automobila, prilikom čijeg prevrtanja je poginula njihova majka. 

Tions sa decom Foto: Facebook/Theons Lubbe

Tions Lube (39), Tristan (8) i Ejmori (4) poginuli su u petak veče nedaleko od Blumfontejna u Južnoj Africi, ubrzo nakon što je na istom mestu stradala i njihova supruga i majka Elmari. 

U istoj nesreći poginula je i Julijana Gomez (6), dete porodičnih prijatelja, koja je boravila sa porodicom Lube dok joj je majka u bolnici.

Lubeovi i Julijana bili su na okupljanju koje je organizovao Tionsov šef. Kako kažu očevici, Tions je odbio da pije pivo, jer je vozio decu.

Elmari je stradala samo nekoliko minuta pre ostatka svoje porodice Foto: Facebook/Theons Lubbe

Do nesreće je došlo kada su krenuli kući, kada je Tions izgubio kontrolu nad kolima, koja su se prevrnula nekoliko puta. Elmari, njegova supruga, umrla je na licu mesta, ali je Tions uspeo da troje dece iznese iz kola. On je postavio znak upozorenja na cestu, ali dok je čekao pomoć, drugi automobil je naleteo na njih i usmrtio sve četvoro. 

Vozač je pobegao sa lica mesta i za njim se traga.

Julijanina majka je u petak otpuštena iz bolnice, a u subotu joj je rečeno da joj je ćerka mrtva.

(Telegraf.rs/Daily mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA