≫ 

Plejboj zečica (25) optužena da je ubila svog sponzora (71): Njegovo telo je pronađeno u gepeku automobila u pustinji (FOTO) (VIDEO)

Tomas je mladoj devojci davao novac i plaćao joj stanarinu. Upoznali su se onlajn pre nekoliko godina

  • 0

Plejboj zečica Kelsi Turner (25) uhapšena je zbog sumnje da je ubila Tomasa Bučarda (71), za koga se šuška da joj je bio sponzor.

On je pronađen mrtav u prtljažniku svog automobila u pustinji kod Las Vegasa. Ležao je oskudno odeven, a policija je zaključila da ga je neko ubio udarcima u glavu. Naveli su da ga je neko tukao tupim predmetom, dok je od bezuspešno pokušavao da se odbrani.

Dve nedelje kasnije policija je uhapsila Plejbojevu zečicu Kelsi Turner (25). Sumnjaju da je Tomas bio njen sponzor.

Prema pisanjima medija, Tomas je mladoj devojci davao novac i plaćao joj stanarinu. Upoznali su se onlajn pre nekoliko godina, prenosi 24sata.hr.

Džudi Earp, dugogodišnja partnerka ubijenog dečjeg psihijatra, kaže da je Tomas devojci uplatio oko 300.000 dolara, piše ReviewJournal.com.

- On je bio takav, pomagao je ljudima. Ne znam kako je upoznao Turner - rekla je ona.

Tomas je onda odjednom prekinuo da daje novac Kelsi i rekao joj je da joj više neće plaćati stanarinu.

No Tomas je devojku opet posetio početkom marta i platio joj je stanarinu, a nakon toga je nestao. Džudi Earp se zabrinula što joj se Tomas više ne javlja. Nazvala je policiju. Odmah je osumnjičila mladu Kelsi.

- Odmah sam posumnjala da ga je ona ubila, moguće da joj je pomagao dečko - kaže Džudi.

Čim su mediji objavili da je Tomas ubijen, Turner je ugasila mobilni telefon i nestala. Policija ju je kasnije našla i 8. aprila bi trebala da izađe pred sudiju.

Kelsi Turner je 2017. za Plejboj rekla: "Ja sam impulsivna. Volim emocije i zabavu, živim svoj život sa spoznajom da je to jedino što imam".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA