Ajatolah Hamenei: Iračani, osigurajte da Amerikanci da napuste vašu zemlju što pre

Iranski verski vođa kao razlog naveo je da što je duži ostanak američke vojske u zemlji to je kasnije teže isterivanje

  • 8

Iranski vrhovni verski vođa ajatolah Ali Hamenei pozvao je danas iračkog premijera Adela Abdula Mahdija da osigura da američka vojska ode što pre iz te zemlje.

- Morate da osigurate da Amerikanci povuku svoju vojsku iz Iraka što je pre moguće zato što je njihovo isterivanje teže kad su u nekoj zemlji dugo vojno prisutni - rekao je Hamenei, prenosi Rojters.

Irački premijer nalazi se u zvaničnoj poseti Iranu gde je sa iranskim predsednikom Hasanom Rohanijem razgovarao o jačanju saradnje u oblasti energetike i infrastrukture.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mihailovic

    6. april 2019 | 22:00

    """Morate da osigurate da Amerikanci povuku svoju vojsku iz Iraka što je pre moguće zato što je njihovo isterivanje teže kad su u nekoj zemlji dugo vojno prisutni - rekao je Hamenei, prenosi Rojter"""" AMERIKANCI SU PREDUGO U JUZNOJ SRBIJI KOSOVO I METOHIJI ZAHVALJUJUCI VLASTI SRBIJE KOJA VODI POGRESNU POLITIKU I KRSI SOPSTVENI POSTOJECI USTAV SRBIJE !

  • mihailovic

    6. april 2019 | 22:20

    americki okupator je od 1999 - 2019 i jos uvek u juznoj Srbiji Kosovo i Metohiji, PREDUGO, SILOM DOSLI I SILOM MORAJU OTICI KLIN SE KLINOM IZBIJA !

  • bobi

    6. april 2019 | 20:55

    Vec su predugo u Iraku.nece otici sem silom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA