≫ 

Dečak je godinama ponavljao 3 morbidne rečenice i nisu mu verovali, a onda je u dvorištu pronađena lobanja njegove majke (FOTO)

Dok je mališan ponavljao strašne rečenice, svi su ga gledali sa čuđenjem. Dve decenije kasnije otkriven je sav užas o kome je sada već odrastao mladić pričao celog života

  • 2

Muškarac sa Floride optužen je za ubistvo svoje supruge nakon što je sin pronašao lobanju u dvorištu porodične kuće 20 godina posle tragedije.

Aron Frejzer (29) imao je tri godine kada je nestala njegova majka Boni Hajm. Pokušao je tada da objasni policiji da je "tata povredio mamu", ali niko mu nije verovao. Takođe, nije bilo ni fizičkih dokaza koji bi povezali njegovog oca Majkla Hajma (52) sa slučajem.

Tada trogodišnjem dečaku nisu verovali ni članovi porodice njegove mame, prenosi Dejli mejl.

Bili su nekada srećna porodica Foto: Facebook

"Mamin auto je u jezeru", "Tata je upucao mamu", "Tata nije mogao da je probudi", samo su neke od rečenica koje je Aron tada izgovorio, ali uzalud.

Ubrzo je Arona usvojila druga porodica, a dečak je uzeo njihovo prezime, Frejzer. Čak 20 godina niko nije znao šta se dogodilo njegovoj majci, osim dečaka.

Godinama kasnije Aron je rešio da iskopa bazen koji se nalazio u dvorištu porodične kuće. U decembru 2014. godine prilikom iskopavanja bazena pronašao je jednu torbu, a kada je otvorio, unutra ga je sačekalo jezivo otkriće.

Za lobanju majke prvo je pomislio da je kokos, ispričao je kasnije novinarima.

Aron sa majkom Boni Foto: Facebook

- Pogledao sam u rupu i video zube. Znao sam da je to glava moje majke - rekao je Aron.

Prema nekim podacima, Majkl je zlostavljao Boni, zbog čega je ona planirala da ga napusti i sa sinom pređe u hotel. Kada je prijavljen njen nestanak, njegov otac je tvrdio kako ih je ona napustila, ali nakon što je utvrđeno da je lobanja Bonina, on je uhapšen 2015. godine.

Hajn i dalje tvrdi da nema veze sa ubistvom supruge Printskrin: Youtube/News4JAX

- Majkl Hajm je poslednji koji je imao kontakt sa njom. On je priznao da su imali porodičnih problema jer je Boni htela da ga napusti i povede sina sa sobom. Međutim, ostaje pri stavu da nema veze sa ubistvom supruge - piše u policijskom izveštaju nakon hapšenja.

Porodica žene objavila je na Fejsbuku da se nada da će se najzad čuti istina o nestanku i ubistvo Boni Hajm.

VIDEO: Ispovest majke transrodnog ubice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Viki

    10. april 2019 | 11:52

    Cudno da mu nisu verovali jer uvek sumnja padne na supruznika.Mada cinjenica da deci nikad se ne veruje.

  • Snooker

    10. april 2019 | 13:03

    Vidi ga Serif Konjevic iz mladjih dana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA