≫ 

Sačekuša uživo: Pojavio se jezivi snimak ubistva Srbina u Johanezburgu - par metaka i gas do daske (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Ovakvi krimi obračuni su postali česti u Južnoafričkoj Republici

  • 2

Srbin je ubijen u sačekuši u stambenom kompleksu Higburi u Brainsonu kod Johanezburga dok je izlazio iz blindiranog vozila, a napadači su pobegli. Ovaj napad nastavak je serija ubistava u kojima je za godinu dana ubijeno šestoro Srba.

Prema pisanju lokalnih medija, očevici su ispričali da su muškarcu koji je izlazio iz svog automobila, prišla dvojica maskiranih napadača, koja su ga pratila i pucala na njega iz automatskih pušaka R4, prenosi Kurir.

Podsećamo, tamošnja policija je kod ubijenog pronašla lažne dokumente na ime Ivan Lazarević (59), ali veruje se da je zapravo reč o I. Đ. bliskom saradniku Dobrosava Gavrića, koji je osuđen za ubistvo Željka Ražnatovića Arkana 2000. u Beogradu.

Kako su naveli južnoafrički mediji, zločin se dogodio oko 12 časova u Hajberi kompleksu u Brajanstonu, u blizini Johanezburga.

- Srbin se nalazio ispred kuće u kojoj je živeo. Bio je za volanom crnog "mercedesa", kada mu se približio plavi BMW, u kom su bili crnac i belac. Dok je žrtva izlazila iz automobila, napadači su se zaustavili tačno naspram njega i počeli da pucaju.

Srbin je pokušao da uskoči u "mercedes", da se spase, ali nije uspeo - naveli su portali, koji su dodali da je na mestu zločina nađeno čak 26 čaura.

Video je uznemirujućeg sadržaja:

Uznemirujući snimak ubistva na Banovom brdu, likvidacija u po bela dana!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šeki

    10. april 2019 | 11:32

    Imao blindirani auto, uplašio se i izašao iz njega i ubili ga. Pa brate iz blindiranog auta se ne izlazi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA