≫ 

Majka monstrum: Ostavila bebu samu 15 sati, pa otišla sa bivšim dečkom i prijateljima u provod

Ovaj slučaj je šokirao Veliku Britaniju, a sudija je majci uputio oštre reči tokom suđenja

  • 3

Majka iz grada Svansea u Velsu je ostavila svoju bebu staru 18 meseci, samu u kući čak 15 sati, prenosi The Sun. Ona je za to vreme izašla u provod po gradu.

Socijalni radnici su otkrili da je dečak imao ojad po guzi kada su ga našli, a da je na sebi imao prljavu pelenu.

Njegovoj mami je izrečena zatvorska kazna u trajanju od 12 meseci, uslovnu kaznu od 2 godine (za to vreme ne sme da napravi nijedan novi prekršaj), a naređeno joj je da 25 dana mora da provede na rehabilitaciji.

Sudija je rekao ovoj ženi, da je ostavljanje sina u takvom stanju za svaku osudu i da se njen postupak kosi sa instinktima brižne majke.

Tužiteljka Ketrin Ričards je izajvila da majka živi sama sa dečkom, nakon što je izašla iz nasilne veze sa ocem svog deteta, prenosi Wales Online.

Vlasti su dozvolile da dete ostane sa njom, ali pod uslovom da ne kontaktira sa bivšim partnerom. Socijalni radnici su se iznenadili kada majka nije došla na sastanak u aprilu prošle godine.

Majka nije vodila računa o svom detetu Foto: Pixabay.com

Nakon toga im je stanovac pomogao da uđu u stan u kojem je majka živela sa svojim detetom. Tada su bebu pronašli sama u krevetu.

- Dečak je dobio upalu, njegova guza je bila bolna i crvena. Nije bilo ni traga od optužene. Imamo dokaze da je bila u kontaktu sa bivšim partnerom. Bilo je jasno da je izašla sa prijateljima i bivšim dečkom, a da je sina ostavila samog - rekla je Ričards.

Majka je to veče imala i saobraćajnu nezgodu. Iako je pokušala da pobegne, policija ju je uhapsila.

Ona se izjasnila krivom za okrutnost prema detetu mlađem od 16 godina. Sudija je istakao da je majka napravila ozbiljnu grešku u proceni.

Dete je dato drugoj porodici, a sudija je naveo da će tako po svemu sudeći i ostati.

Na suđenju su iznete informacije i da majka sada ima novog partnera, a sa njim i drugo dete.

VIDEO: Žena pronašla i spasla tek rođenu bebu iz kanalizacije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA