Izvadio je sačmaru i ubio majku svog sina pred policijskom stanicom: Nekoliko dana pre masakra nasilnik objavio dve reči na Fejsbuku (FOTO)

Pitala je porodicu da krene sa njom, kao da je nešto predosećala

  • 3

Muškarac iz Kalifornije ubio je majku svog deteta ispred policijske stanice tokom razmene, piše Dejli mejl. On je uhapšen u toku noći i optužen za ubistvo.

Džejkob Mun (30) pucao je sačmarom u 27-godišnju Brendu Rentario, majku svog sina. Nesrećna žena preminula je na licu mesta.

Ubistvo se dogodilo u nedelju tokom razmene deteta kod lokalne policijske stanice. Kako se navodi, Brenda je otišla u policijsku stanicu kako bi pokupila sina od oca.

Ona se navodno bojala Muna, pa je pitala porodicu da dođu s njom na razmenu. Dok su stajali ispred, roditelji su počeli da se svađaju. U jednom trenutku, Mun je navodno opalio iz sačmare u Brendu, ubivši je samo nekoliko koraka od ulaznih vrata policijske stanice.

 
 
 
View this post on Instagram
My name is Jacob Munn. Owner/Operator of Lionspaw Movers. I started my buisness from a bicycle and a smart phone 2 years ago. I have accumulated a lot of money in that time. Obtained a STRONG big truck. Serviced over 1500+ customers and got a nice luxury apartment. Obtained a buisness license. Launched the website lionspawmovers.com and am continuing to grow. I came from nothing and am living proof that if you want something in life. You can get it. The American dream is still alive all you have to do is believe in your STRENGTH. 2019 is just the beginning of what i have already created. STOP hiring small movers and call the STRENGTH to get the job done right. #LIONSPAWMOVERS #THESTRONGESTA post shared by LionspawMovers (@lionspawmovers) on

Mun, koji ima nasilnu kriminalnu istoriju, nakon ubistva je pobegao u svom crnom kamionetu, a uhapšen je kasnije te noći.

Njihov 17-mesečni sin bio je prisutan u trenutku pucnjave, ali nije povređen.

Ukoliko Mun bude osuđen za ubistvo, preti mu smrtna kazna ili doživotna robija.

Poručnik Skot Hoaglund rekao je kako je 30 godina u službi, a nikada nije video ništa slično.

Foto: Facebook

- Policijske stanice su uglavnom bezbedna mesta u kojima roditelji mogu da obave razmenu. Pozivam ih da to ovde rade i dalje - poručio je on.

Nedelju dana pre ubistva, Mun je na Fejsbuku obajvio fotografiju svog sina.

- Bez obzira na sve, nikada neću da te se odreknem - napisao je ispod fotografije.

U danima pre zločina na Fejsbuku je objavljivao statuse koji su se sastojali od samo jedne reči: "čvrst" i "snažan".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Тодорић

    10. april 2019 | 18:04

    Е ,сада ћеш морати да га се одрекнеш,глупане неконтролисани.Дај Боже само да није на тебе...

  • PRC

    10. april 2019 | 17:01

    Sreća što smo zaostali za tom zapadnom demokratijom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA