(UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE) 25 poginulih u jezivom udesu autobusa u Boliviji: Beživotna tela rasuta po litici, vozilo ostalo bez krova kad se survalo

Vozač autobusa pokušao je da pretekne cisternu, ali se sudario s drugim vozilom, a zatim se survao u oko 300 metara dubok klanac

  • 0

Bolivijska policija saopštila je danas da je u direktnom sudaru autobusa i drugog vozila poginulo najmanje 25, a ranjene 24 osobe.

Rodel Kano, zaposlen u saobraćajnoj policiji, izjavio je za lokalne medije da je 25 tela pronađeno i da policija nastavlja sa akcijom spasavanja. Dodao je i da su 24 povređene osobe u kritičnom stanju, prenosi AP.

Foto: Tanjug/AP photo-Juan Karita

Ministar unutrašnjih poslova Karlos Romero izjavio je da je vozač autobusa pokušao da pretekne cisternu, ali se sudario s drugim vozilom, a zatim se survao u oko 300 metara dubok klanac kod grada Jolosa na severu Bolivije, oko 80 kilometara od prestonice, La Paza.

Na televizijskim snimcima vidi se da je autobus ostao bez krova.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA