Pojavio se snimak bombaša samoubice kako ide prema crkvi na Šri Lanki: Čim je ušao unutra počeo je pakao (VIDEO)

Žrtve terorističkih napada su nastradale u osam eksplozija na Uskrs po Gregorijanskom kalendaru - u tri crkve, tri luksuzna hotela u prestonici i jednom manjem u predgrađu

  • 7

Televizija Skaj njuz objavila je snimak potencijalnog izvršioca jednog od terorističkih napada na Šri Lanki.

Na snimku koji je nastao nekoliko sekundi uoči napada vidi se kako tamnokosi muškarac s velikim rancem ide ka crkvi. U trenutku kada je ušao unutra snimak se naglo prekida.

Podsećamo, u terorističkim napadima u ovoj zemlji poginulo je 321 osoba, a oko 500 je povređeno. Nastradali su u osam eksplozija na Uskrs po Gregorijanskom kalendaru - u tri crkve, tri luksuzna hotela u prestonici i jednom manjem u predgrađu, prenosi b92.

Juče se pojavila vest i o devetoj eksploziji, nastaloj prilikom pokušaja specijalaca da deaktviraju bombu.

Danas je svetom odjeknula informacija o tome kako je masovni teroristički napad čin odmazde za napad koji se desio na Novom Zelandu, kada je 15. marta u gradu Krajstčerču u kome je u dve džamije ubijeno 50 ljudi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Giga

    23. april 2019 | 15:41

    I niko da ga zaustavi sa pedeset kila u rancu na leđima?

  • Zoka

    23. april 2019 | 17:15

    Vidi prijatelju; kada mi u bilo kojoj religiji navedeš da se eksplozivom ulazi u bogomolju da bi se nekome oduzeo život, piši, i ja ću ti se javno izviniti.

  • Jeretik

    23. april 2019 | 16:26

    Ničeg dobrog čovečanstvu nijedna religija nije donela,pokrštavanja i prekrštavanja ognjem i mačem "Krstaški ratovi", Inkvizicija, kolonizacija - pljačkanje i uništavanje čitavih naroda uz "božji blagoslov", ovo zlo, a zaglupljivanje masa i manipulacija masama, kao zajedničko i najveće zlo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA