≫ 

Otac ubio majku pa sebe pred očima dece: Devojčica tri dana čuvala bebu pored mrtvih roditelja (VIDEO)

Spasio ih je komšija posle tri dana, kada je posumnjao da se nešto desilo

  • 0

Amerikanac David Kors Parsa (46) ubio je prošle nedelje suprugu Mihoko (38), a nekoliko minuta kasnije presudio je i sebi. U tom trenutku kod kuće su bila i njihova deca, trogodišnja curica i dečak od dva meseca.

Trogodišnja devojčica postala je prava junakinja nakon što je tri dana održavala u životu malenog brata. Nakon tri dana, spasili su ih susedi koji su posumnjali da nešto nije u redu. Policiji je ispričala kako roditelji spavaju, ali su povređeni.

- Naš anđeo uspeo je da se brine sam o sebi. Uspela je i brata da sačuva. Ona je heroj. Prava junikanja - rekla je portparolka policije Los Anđelesa Maurin Rajan.

Komšinica Olivia Robinson ispričala je kako je njen suprug Džejms prvi ušao u kuću i pronašao dehidriranu decu, prenosi 24 sata.hr

- Devojčica je bila u lošem stanju. Zaudarala je na urin. Imala je prazan pogled. Bila je jako, jako tiha - rekao je Džejms koji je uzeo decu i nahranio ih dok nije stigla policija.

David je navodno imao psihičkih problema i često je bio depresivan.

- Decu je usvojio moj nećak, njihov stric. Živeće u Texasu. Biće im dobro tamo. Treba misliti na njihovu budućnost - rekao je njihov deda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA