Aleksa je u prljavoj odeći preturao po kontejneru. Kada su ga pitali gde mu je majka, odveo ih je kući. Tamo su zatekli horor (FOTO)

Prema rečima komšija, samohrana majka je često bila pijana, a nisu ni znali da ima i trećeg sina

  • 12

Dva "Mogli" dečaka, uzrasta četiri i godinu dana, spasena su iz zapuštenog i prljavog stana, nakon što je njihov stariji brat primećen kako luta sam gradom i traži hranu po kontejnerima u Ukrajini.

Najstariji brat Aleksa (4) u prljavoj odeći preturao je po smeću, tražeći hranu, zbog čega je pozvana policija, piše Dejli mejl.

Foto: Cherkasy Police

Aleksa, nerazumnim govorom, nije mogao da objasni policiji gde je njegova majka, zbog čega ih je odveo kući, gde su zatekli horor prizor.

Ulazna vrata bila su otvorena. U užasno prljavom, neurednom i zapuštenom stanju bila su njegova braća.

Foto: Cherkasy Police

Najmađi od njih, Dania, puzao je go po podu, plakao i dozivao majku.

Policajci u kuhinji nisu pronašli nikakvu hranu, dok je frižider bio potpuno prazan. Na podu su bile igračke, smeće i cigarete, a sofa je bila toliko prljava da nisu mogli da pogode koje je boje.

Foto: Cherkasy Police

Pola sata kasnije došla je i njihova majka Alena (21), koja je rekla policiji da nije imala vremena za čišćenje i kuvanje.

Foto: Cherkasy Police

Prema rečima komšija, samohrana majka je često bila pijana, a nisu ni znali da ima i trećeg sina. Kako su rekli, nikada nisu videli da ih je izvela napolje u šetnju.

Foto: Cherkasy Police

Dečaci su oduzeti majci i odvedeni u sirotište, gde se dobro oporavljaju.

Foto: Cherkasy Police

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA