≫ 

Bahati Srbin u BMW napravio haos na auto-putu kod Hamburga: Svom silinom se zakucao u "ford", poginuo vozač, dvoje putnika povređeno (FOTO)

Vozač (48) je izdahnuo pre nego što su uspeli da ga izvuku iz zgnječenog automobil

  • 17

Muškarac (29) iz Srbije uhapšen je u Hamburgu zbog sumnje da je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo 48-godišnji vozač "forda", a povrede su zadobila još dva putnika.

Do nesreće je došlo juče na autoputu A1, kada se BMW 640 D, koji je vozio Srbin, sudario sa "fordom fokusom". U oba automobila bili su i suvozači.

U teškoj nesreći "ford" se prevrnuo na krov Printskrin: NDR.de

Po prvim informacijama koje je policija dala nemačkim medijima, sumnja se da je Srbin naglo skrenuo iz leve u srednju traku, neposredno pre dela puta koji se sanira, a verovatno pri velikoj brzini, ne dajući tako vremena vozaču "forda" da odreaguje. Od siline udara "ford" je "odleteo" 180 metara i prevrnuo se na krov. Čak je i vozač BMW izgubio kontrolu i zaustvio se oko 150 metara do mesta sudara.

Vozač i subozač (32) u "fordu" zadobili su ozbiljne povrede. Hitna pomoć uspela je da izvuče suvozača i odvede ga u bolnicu, dok je vozač (48) izdahnuo pre nego što su uspeli da ga izvuku iz zgnječenog automobila.

Takođe je povređen i suvozač (32) koji je u BMW bio sa Srbinom.

Policija je uhapsila 29-godišnjeg Srbina, vozača BMW. Njemu je u krvi pronađeno 0.4 promila alkohola.

VIDEO: Bahati vozač se hvalio brzinom od 140km/h u krivini, pa se zakucao u vozilo

(Telegraf.rs/Nordbuzz.de)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nicole

    3. maj 2019 | 08:48

    Sto rekli Nemci scheiße :-(

  • Zs

    3. maj 2019 | 08:34

    Opet bahati i lud vozac prezuveo. Dok jadan covek ni kriv ni duzan poginuo od budale. E sad da mu sve saberu i da ga ne puste iz zatvora 40 godina da bude uzor ostalima ludacima

  • Mr

    3. maj 2019 | 08:41

    Strasno je da sednes više u auto pogotovo sa porodicom ,decom.Neka bog sačuva sve dobre ljude..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA