Skandal u Beču: Nastavnik pljunuo učenika, ovaj nasrnuo na njega, ostali snimali incident (VIDEO)

Šokantan snimak izazvao je lavinu reakcija i komentara

  • 14

Vest dana u Austriji je incident koji se desio 2. maja u Višoj tehničkoj školi u bečkom Otakringu. Austrijski mediji objavili su i snimak incidenta koji je izazvao čak i reakciju političkih stranaka.

Na snimku se vidi najpre verbalni sukob nastavnika s učenikom. Nastavnik naređuje učeniku da napusti učionicu, ali ovaj ne želi da ga posluša. U raspravi "agresivno navijački" učestvuju ostali učenici, bez imalo respekta prema prosvetnom radniku.

Odjednom, nastavnik pljune učenika nakon čega ovaj nasrće na njega, a snimak se prekida.

Šokantan snimak izazvao je lavinu reakcija i komentara. Na društvenim mrežama objavljeni su snimci na kojima se vidi da je pomenuti nastavnik ranije bio žrtva divljanja razularenih učenika. I pored toga, škola je odlučila da da otkaz nastavniku, a samo istraži ponašanje učenika.

Nije saopšten identitet nastavnika i učenika, ali je ekspresno reagovala desničarska Slobodarska partija Austrije (FPÖ) koja je za incident okrivila socijaldemokrate (SPÖ) i Stranku zelenih koji vode obrazovanje u Beču.

(Telegraf.rs/Nezavisne.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Wien

    4. maj 2019 | 10:06

    Ово је резултат одгоја дјеце на “модеран” европски начин....ово је резултат када умјесто да га једном васпитном спустиш разговараш и разговараш и разговараш....иначе резултати тих “разговора” су свакодневно видљиви у самом центру Беча ...најпознатији је Karlsplatz....

  • Haha

    4. maj 2019 | 10:27

    Tako i moj drug nije hteo da napusti cas pa je profesorica izasla iz ucionice.On poceo da likuje i da se kliberi,kad ulaze direktor i skolski policajac.Izasao je sa sve lisicama na rukama.

  • Cvetic

    4. maj 2019 | 08:58

    Znaci svuda u svetu se daju krila nevaspitanoj omladini e pa zato nam i jeste planeta otisla u k.... definitivno nema vise postovanja medju ljudima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA