≫ 

Mladić (28) smislio kako da se dokopa novca: Zaveo ovu mladoliku baku (83) i planirao da je ubije "divljim seksom" (FOTO)

Fild je ubio i jednog muškarca od kog je želeo novac

  • 2

Crkveni tutor, 28-godišnji Bendžamin Fild, planirao je ubistvo 83-godišnje starice i to tako da ona doživi srčani udar tokom "divljeg" seksualnog odnosa, saopšteno je na sudu.

Motiv je, kako prenosi britanski "San", bio da se ovaj mladić dokopa nasledstva.

On je navodno odvukao u krevet En Mur Martin, a to je usledilo nakon što je zaveo, omamio i ugušio njenog suseda Pitera Farkura (69) u Bakingemširu kod Londona.

Starica koja je žrtva prevare; FOTO: Printskrin: Youtube

Sudija je naveo da je Fildova meta bio Piterov testament, odnosno na hiljade funti koje je ostavio.

En je, kako se navodi, bila veoma vezana za Filda, a sudije su imale uvid i u fotografije sa telefona mladića koji pokazuju njih dvoje tokom seksa.

- Ozbiljno je razmišljao o tome da je ubije tako što bi imali divlji seksualni odnos. Ona bi možda doživela srčani udar u tom slučaju - rekao je tužilac Oliver Saksbi.

Mladić je navodno ostavljao "poruke od Boga" starici i upućivao je na to da mu ostavlja novac, što je ona i činila sve dok njen pravni zastupnik nije podigao uzbunu, te je ona prekinula "običaj", malo pre nego što je preminula 2017. godine.

Ubijeni Piter Frkur; Foto: Wikipedia

Fild i još nekoliko njegovih poznanika koji se sumnjiče za učešće u zaveri negirali su ubistvo i pokušaj ubistva. Fild je čak priznao prevaru, ali ne i pokušaj ubistva.

Suđenje je i dalje u toku.

Pogledajte video: Pojavio se snimak likvidacije mladića u Podgorici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA