≫ 

Drama na aerodromu u Moskvi: Avion u plamenu sleteo na Šeremetjevo, u njemu bilo 80 putnika. Među stradalima dvoje dece (VIDEO)

Na društvenim mrežama očevici dele snimke sa lica mesta

  • 6

Stravične slike stižu sa moskovskog aerodroma Šeremetjevo. Avion ruske kompanije "Aeroflot" zapalio se prilikom sletanja na aerodrom. Na mestu incidenta se nalaze spasioci i lekari, javljaju ruski mediji.

Avion je poleteo za Murmansk, ali se vratio na moskovski aerodrom, jer mu se motor zapalio. U letelici marke Suhoj Superdžet -100 je bilo 80 putnika, 13 osoba je preminulo, među kojima dvoje dece, a najmanje 6 osoba je povređeno prilikom evakuacije, piše Raša tudej.

- Prema preliminarnim informacijama, 13 osoba je preminulo. U avionu su bila 73 putnika i šest članova posade - rekao je neimenovani izvor za rusku agenciju.

Nakon što je avion sletelo, putnici su odmah evakuisani. Svi letovi sa aerodoma se preusmeravaju, jer je ovaj moskovski aerodrom u poputnosti zatvoren, prenosi Miror.

Na društvenim mrežama očevici dele snimke sa lica mesta, a sudeći po njima, čini da je avion u potpunosti izgoreo.

Vatrogasci se bore sa vatrenom stihiijom, koja guta sve pred sobom.

Mnogi putnici su bili u šoku zbog prizora koji su videli, a neki su počeli da vrište kada su primetili požar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA