Deset članova iste porodice poginulo u padu aviona u Meksiku, među nastradalima je troje dece

Meksički mediji tvrde da su putnici u subotu pratili boks meč u Las Vegasu

  • 0

Na severu Meksika srušio se privatni avion "Canadir Challenger 600". Navodno su među poginulima, uz tri člana posade, poznati biznismen iz Jukatana i njegova supruga, njihovo troje dece i rođaci...

Niko nije preživeo pad aviona u ponedeljak na severu Meksika. Vlada meksičke države Koavila objavila je da u privatnom avionu bilo 10 putnika i tri člana posade.

Meksički mediji tvrde da su putnici u subotu pratili dvoboj između meksičkog boksera Saula 'Kanele' Alvareza i Daniela Džejkobsa u Las Vegasu.

Po povratku kući u grad Monterej u Meksiku njihov avion se srušio. Avion je nestao sa radara 90 minuta nakon što je u nedelju popodne napustio Las Vegas. Uzroci nesreće još nisu poznati. Život je izgubilo 10 putnika i tri člana posade, prenosi 24sata.hr.

- Užasnut sam nesrećom aviona koji se vraćao iz Vegasa. Zahvalan sam za podršku svih ljudi koji su putovali da bi videli ovaj meč. Moliću za porodicu preminulih - napisao je bokser Alvarez na društvenim mrežama nakon nesreće.

Prema pisanju lokalnih medija, radi se o privatnom avionu "Canadir Challenger 600", a poginulo je deset članova jedne porodice i tri člana posade. Navodno su među poginulima poznati biznismen iz Jukatana, njegova supruga, njihovo troje dece i rođaci.

Olupine aviona su pronašli na severu Meksika, na području Koavile, prenosi KTNV.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA