≫ 

Mađarica Henrijeta je druga identifikovana žrtva iz zamrzivača u Londonu: Pre tri godine je poslednji put imala kontakt s bilo kim (FOTO)

Obdukcija je obavljena, ali uzrok smrti dve žene još nije utvrđen

  • 2

Skotland Jard je identifikovao i drugu žrtvu pronađenu u zamrzivaču u Londonu. Reč je o Henrijeti Suč (34) iz Mađarske. Njen identitet je potvrđen danas, piše Mirror.

Henrijeta Suč je nekoliko godina živela u Velikoj Britaniji, ali nije imala stalnu adresu, navodi policija. Kako navodi Independent, zadnji kontakt koji je ona imala s nekim je bio tokom leta 2016. godine, tada je navodno pričala telefonom sa rodbinom u Mađarskoj. Njeni najbliži srodnici su obavešteni, ali formalna identifikacija još nije obavljena.

Dva ženska smrznuta tela pronađena su 26. aprila u zamrzivaču u stanu u istočnom Londonu. Leševi su "složeni" jedan na drugi i oba su bila u odeći.

Mary Jane Mustafa Prva identifikovana žrtva Meri Džejn Mustafa, Foto: Facebook

Iako je obdukcija obavljena, uzrok smrti dve žene još uvek nije utvrđen, pa se očekuju dodatne analize. Poznato je samo da su obe imale "višestruke povrede".

Prošle nedelje je identifikovana prva žrtva, Mirikan Mustafa (38), poznata i kao Meri Džejn i Emdžej.

Mary Jane Mustafa Meri Džejn Mustafa, Foto: Facebook

Muškarac je optužen po dve tačke za sprečavanje zakonske sahrane. Zaid Junis (34) bi trebalo da se pojavi pred sudom 29. maja.

VIDEO - Prvi serijski ubica u Srbiji je žena: Ubila je 150 ljudi bez griže savesti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA