Porodica zapalila trudnicu i njenog muža, jer su se protivili njihovom braku: Komšije otkrile užasan zločin kada su videle dim iz kuće

Prvo je došlo do tuče, a onda je situacija izmakla kontroli

  • 1

Mladi bračni par zapaljen je izvan Mumbaja, a užasan zločin navodno su počinili rođaci koji su se protivili njihovom braku, jer su dolazili iz različitih kasti. Nesrećna trudnica preminula je na licu mesta, dok je njen suprug zadobio povrede opasne po život.

Mangesh Ransingh (23) i njegova 19-godišnja mlada Rukmini navodno su žrtve tri člana porodice sa mladine strane, uključujući i njenog oca. Rukmini je bila u drugom mesecu trudnoće u trenutku napada, kaže policija.

Do užasnog zločina je došlo 1. maja, kada je Ransingh otišao da pokupi suprugu iz kuće njene porodice nakon posete u selu udaljenom nekoliko sati od Mumbaja.

Porodica je navodno odbila da pusti Rukmini, zbog čega je došlo do tuče između njenog supruga i članova njene porodice, među kojima je bio i njen otac.

Čovek, Žena u vatri, plamenu, samozapaljivanje, gori, zapaljeno telo, vatra, Zapalio se, zapaljen čovek Foto-ilustracija: AP/Tanjug

Oni su prvo napali mladi par, a onda ih polili kerozinom i zapalili ih.

- Vezali su ih i zapalili u kući, a onda su zaključali vrata i otišli. Svedoci koji su videli dim iz kuće, provalili su vatra ali je već bilo kasno - ispričao je brat mladića.

Oni su odmah odvezeni u bolnicu, ali su povrede bile toliko opasne da je Rukmini preminula ubrzo nakon dolaska. I njen suprug je preživeo opasne povrede i još uvek je u stanju opasnom po život.

Kako prenose lokalni mediji, nesrećna trudnica je uspela da okrivi oca i rođake za zločin pre nego što je preminula.

Policija je saopštila da je uhapsila dvojicu muškaraca osumnjičenih da su ih zapalili, ali da je i dalje traga za njenim ocem koji je u bekstvu.

Porodica devojke se navodno protivila braku jer Mangesh  i Rukmini dolaze iz dve različite kaste, a nije bila ni na njihovom venčanju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA