Otac monstrum koji je ubio ženu i dve ćerke tvrdi da bi voleo da vrati vreme: U ćeliji pred spavanje čita ćerkama, a samo jednu stvar sme da ima pored sebe

Vats je ubio trudnu suprugu i dve devojčice nakon rasprave o razvodu

  • 7
Chris Watts Foto: Instagram

Amerikanac Kris Vats, koji je osuđen za ubistvo svoje trudne supruge i njihove dve ćerke, žali zbog toga što su se stvari odvile na takav način, tvrdi porodična prijateljica.

Ovaj "monstrum", kako piše "Miror" žali, tvrdeći da želi da je neke stvari uradio drugačije. Vats je inače osuđen na doživotnu robiju zbog ubistva porodice.

Vats se nalazi u zatvoru u saveznoj državi Viskonsin u SAD, vreme za njegove kreativnosti su tačno određene, pa on nikada ne dospeva u kontakt sa drugim zatvorenicima.

On je svoju suprugu Šanan zadavio, ugušio je svoju četvorogodišnju ćerku Belu i trogodišnju Selest.

Chris Watts Foto: Tanjug/AP

Njegova prijateljica tvrdi da bi Vats voleo da vrati vreme, neke stvari bi uradio drugačije.

- Tužan je. Želeo bi da može da vrati vreme i da je mogao da uradi neke stvari drugačije - rekla je prijateljica, imenovana kao Kim.

Ona je za medije opisala kako za Vatsa, koji je ubistva izvršio 2018. godine, izgledaju 23 sata u ćeliji. Ima malo toga da radi, a jedino što mu je dozvoljeno da ima je Biblija.

Chris Watts Foto: Tanjug/AP

Ranije je rekao da u ćeliji razgovara sa fotografijom svoje porodice i da svake večeri čita naglas ćerkama.

Na sudu se nije pojavilo mnogo dokaza o ubistvu, motivi nisu utvrđeni, iako neki tvrde da Vats nije želeo treće dete i da mu brak nije funkcionisao.

Advokat koji je bio uključen u slučaj, tvrdi da je Vats priznao ubistvo. Kako navodi, on je nakon rasprave o razvodu ubio suprugu, a onda njeno telo i ćerke, koje su tad još bile žive, ubacio u svoj kamionet. Njih je ubio u vozilu gušeći ih ćebetom.

Pogledajte video: Prvi serijski ubica u Srbiji je žena: Ubila je 150 ljudi bez griže savesti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA