Trenutak od kojeg staje srce! Vozač autobusa u poslednjoj sekundi zaustavio dečaka da ga ne pokosi nadolazeći auto (VIDEO)

Na snimku se vidi kako auto juri baš na mestu gde je dečak sekundu pre trebalo da izađe

  • 8

Vozač školskog autobusa Samanta Kol iz Njujorka proglašena je herojem nakon što je u jednoj sekundi sprečila dečaka od nadolazećeg automobila koji je jurio kao lud.

Kada je dečak krenuo da izlazi iz autobusa, Samanta je videla auto koji pretiče njen autobus i vozi velikom brzinom.

Ona je odmah ščepala dečaka za jaknu i sprečila ga da izađe iz autobusa. Sekundu kasnije vidi se kako auto juri baš na mestu gde je dečak trebalo da izađe.

- Upravo zato nikada ne treba da pretičete školski autobus kada crvena svetla trepere - napisali su uz video iz školskog distrikta Norvič Siti.

(Telegraf.rs/Mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    11. maj 2019 | 20:15

    Vozačica nesmije putniku otvarati vrata van autobusnog stajališta, da je učenik nastradao vozačica bi bila kriva.

  • mihailovic

    11. maj 2019 | 19:55

    Vaaljda autobus mora da stane uz desni trotoar a ne da putnik izlazi dok autobus stoji na srednju ili levu traku (nevidi se najbolje sa videa ) ali se vidi da autobus nestaje uz trotoar sdesne strane tada nebi ni bilo obilazenja autobusa sa desne strane !

  • Reks

    11. maj 2019 | 20:51

    Ivane, nema to veze da li je van autobuskog stajalista ili da li je prelazio na pesackom prelazu. Ja sam juce prelazio na pesackom prelazu I milimetar je falio da me jedan stariji covek automobilom zgazi. Tolikom je brzinom isao da nije ni kocio. Da sam imao kamen gadjao bih mu u prozor, a da se zaustavio posle toga ruku bih mu iz ramena iscupao koliko sam se iznervirao I koliko me tada uplasio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA