Majka optužena za trovanje dvojice sinova: U sudnici je danas plakala i vrištala, a sudija joj uskratio pravo na kauciju (FOTO)

Sa majkom dvojice tinejdžera, Sarom Baras, uhapšen je i jedan muškarac

  • 1

Sara Baras (34), majka dvojice dečaka iz Šefilda u Engleskoj, optužena za njihovo ubistvo, pojavila se danas na suđenju, piše Dejli mejl. Tristan (13) i Blejk (14) Baras preminuli su tokom tragedije koju je policija opisala kao "veliki incident u kući u Šefildu u petak". 

Majka Sara Baras optužena je zajedno sa Brendonom Makinom (37). Njih dvoje su se danas na sudu pojavili u sivim zatvorskim uniformama na desetominutnom saslušanju u pratnji trojice stražara. Njih dvoje su samo potvrdili svoje identitete, godine, adrese i nacionalnosti, ali se nisu izjašnjavali o krivici. Barasova,koja je plakala dok je ulazila u sudnicu, vikala je dok je iz nje izlazila.

Lokalni mediji ne navode u kakvoj su vezi Sara Baras i Brendon Makin.

Deca Trovanje, Ubistvo, Barras Tristan Baras, Foto: Facebook

Policija je pozvana u kuću oko 7.30 časova i tada su i uhapšeni Barasova i Makin.

Ona je optužena u tri tačke i za pokušaj ubistva drugo dvoje dece. Četvoro braće i sestara ubijenih dečaka, među kojima i jedna beba, odvedeni su u bolnicu i van su životne opasnosti, pisali su ranije lokalni mediji.

Dečaci su umrli po prijemu u bolnicu, a lekari sumnjaju da su bili otrovani.

Trinaestogodišnjak i četrnaestogodišnjak su poslali poruku drugu sa Nintendo konzole, navodeći "da se ne osećaju dobro" u 7 sati, pola sata pre nego što je policija pozvana u njihovu kuću.

Par uhapšenih će ostati u pritvoru, jer im kaucija nije odobrena, zbog "prirode zločina".

Deca Trovanje, Ubistvo, Barras Blejk Baras, Foto: Facebook

Do 15 policijskih automobila, dva kombija i četiri ambulantna vozila došle su do kuće u Šefildu, dok je helikoptwer hitne službe sleteo u obližnjoj osnovnoj školi.

Brojni buketi, medvedići i baloni ostavljeni su ispred doma koji je zapečaćen policijskom trakom. Pokrenuta je onlajn akcija da se pomogne preostaloj deci

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Robert

    27. maj 2019 | 19:48

    A sta ako nije ona otrovala? Majka to da uradi?? Cudno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA