• 7

Danima je tukao i silovao turistkinju u nedođiji: Želeo je sa njom decu i brak, pocepao joj je pasoš, a onda je počeo pakao (FOTO)

Martin je danima tukao i maltretirao devojku, da bi joj potom pocepao pasoš kako nikad ne bi napustila

  • 7

Australijanac Markus Elin Kejt Martin osuđen je na 10 godina zatvora zbog kidnapovanja i silovanja britanske turistkinje Eliše Grir u oktobru prošle godine u toj zemlji. Nakon što ju je prethodno prisilio da uđe u automobil, odvezao je Britanku na zabačeno mesto, 1.500 kilometara udaljeno od Kvinslenda, gde bi se nekoliko nedelja seksualno iživljavao nad njom.

Pretpostavlja se da su se njih dvoje prethodno upoznali na jednoj žurki u gradu Kuranda, gde su odmah stupili u intimnu vezu, ali onda je počeo pakao.

Nadležni organi otkrili su da je Martin danima tukao i maltretirao devojku, da bi joj potom pocepao pasoš, pre nego što ju je automobilom odvezao na zabačeno mesto na kom se dogodio zločin.

- Pocepao joj je pasoš kako ga nikad ne bi napustila jer se bolesno zaljubio u nju i odmah planirao brak i porodicu - rekao je glavni tužilac Nejtan Krejn, prenosi ABC.

Elisha Greer

Foto: Facebook/Elisha Greer

Pošto ona to nije želela, Australijanac ju je nasilno "spakovao" u automobil, odveo na tajno mesto, a od nje nedeljama nije bilo ni traga, ni glasa.

Nestanak turistkinje Grir redovno je punio naslovne strane tamošnjih medija, a nesrećna devojka je pet nedelja kasnije pronađena zahvaljujući prisebnosti radnika jedne benzinske pumpe.

U jednom trenutku, Martin je morao da sipa gorivo. Krenuo je sa Elišom sa mesta zlostavljanja ka benzinsku stanici. Prema rečima radnika, devojka je izgledala šokirano i ponašala se kao zombi. Video je suze u njenim očima, da bi onda brzinski uletela u automobil pošto nije bila u stanju ni da plati gorivo.

Elisha Greer

Foto: Facebook/Elisha Greer

Radnik je slučaj prijavio policiji, a dramatično spasavanje dogodilo se nekoliko sati kasnije. Policija je ubrzo pronašla opisani automobil, uhapsila Martina, a devojku koja je bila u stanju šoka, odvela u bolnicu.

Australijanac je optužen za silovanje i lišavanje slobode. Potom je priznao policiji da je ranije posedovao i konzumirao drogu.

Eliša Grir je u intervju za "Sandej njuz" rekla da ju je Markus prisilio da uđe u automobil tako što joj je prislonio pištolj na slepoočnicu.

Marcus Allyn Keith Martin, Elisha Greer

Foto: Facebook

Potom je istakla da su se njih dvoje upoznali na jednoj žurki u januaru 2017. godine i da se momak na početku sasvim pristojno ponašao. Vremenom je, međutim, postao opsesivan i pokazivao psihološke nestabilnosti.

Grir, koja je inače avanturistkinja i bekpeker, istakla je da bi jednog dana volela da ponovo poseti Australiju, uprkos tome što je u toj zemlji imala stravično iskustvo.

- Volela bih da jednog dana živim u Australiji. To je najlepša zemlja u kojoj sam ikad bila. Svaka država ima psihopate, to nema veze sa lepotama ove zemlje - rekla je Briitanka.

VIDEO: Klinke krale hotdogove na pumpi kada je muškarac pokušao da ih spreči nastao je pakao

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Vedrana

    Sipala je gorivo i onda pobjegla u auto, i bili su intimni odmah na zurki. Ja mislim da se prica prilagodila hapsenju, da ih policija nije nasla, jos bi bili na medenom mjesecu.

  • Rastko

    Mnogi su se tako proslavili a kad bi ih uzivo video orah iz ruke da im ne uzmes.

  • Rastko

    Ovaj pljunuti Haradinaj.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima