≫ 

Verenica mu usred svađe bacila prsten u lice, a on se obesio: Našla ga je pored buketa koji joj je kupio da moli za oproštaj

Mislio je da je među nama gotovo, jer sam bacila svoj verenički prsten na njega, a on je podigao pesnicu na mene. Nije se vratio u krevet kod mene. Mora da je to uradio dok sam spavala - rekla je ona.

  • 2

Metju Oliver (28) izvršio je samoubistvo nakon manje svađe sa svojom verenicom, tokom koje mu je ona bacila prsten u lice. Njegovo telo nađeno je sa buketom ruža koje je joj je kupio u znak izvinjenja.

Metju i Lorejn bili su u vezi 22 meseca i vereni. Prošlog jula posvađali su se na porodičnom ručku i ona mu je bacila prsten u lice. Kako je Lorejn kasnije rekla, svađa se nastavila i kada su se vratili kući u Mančesteru.

- Podigao je pesnicu na mene, pa sam pozvala njegovu mamu. On je zgrabio moj telefon, to mi je delovalo kao pretnja. Uradio je to, jer nisam želela da pričam sa njim. Posle toga, izašao je oko 21.30 - rekla je Lorejn istražiteljima.

Putem telefona Metju, Lorejn i njegova mama razgovarali su kasnije te večeri. Metju se vratio kući.

Par, svađa, svađanje, dranje Metju se obesio nakon svađe sa devojkom Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

- Mislio je da je među nama gotovo, jer sam bacila svoj verenički prsten na njega, a on je podigao pesnicu na mene. Nije se vratio u krevet kod mene. Mora da je to uradio dok sam spavala - rekla je ona.

Kada je oko 6.30 ustala, prvo je videla da je njegov auto još na parkingu, iako mu je radno vreme od 7.00 ujutru.

- Sišla sam na prizemlje i videla ga kako visi sa glendera stepenica. Otrčala sam na sprat, pozvala njegovu mamu i Hitnu pomoć - seća se ona.

DEPRESIJA ZA KOJU NIKO NIJE ZNAO

Kasnije se saznalo da su Metju prepisani antidepresivi, ali da ih on nije pio.

Depresija Niko nije znao da se mladić, kako se sumnja, borio sa depresijom Foto: Pixabay

Metjuova mama rekla je da je krenuo na terapiju, nakon što su i ona i Metjuov tata oboleli od raka.

- Nikada nije pretio da će se ubiti ili pokazao bilo kakve tragove mentalne bolesti - rekla je Metjuova majka.

Testovi su pokazali da je u imao 1.09 promila alkohola u krvi. Kako je mrtvozornik rekao, to nije dovoljno da utiče na njegovo rasuđivanje. On je dodao da kada bi individue koje se ubiju imale bolje razumevanje o tome koliko pogubno njihova odluka može da utiče na živote ljudi oko njih, stali bi i razmislili o svojoj odluci, jer ona nosi trajne posledice po porodicu i prijatelje.

Ukoliko pomišljate na samoubistvo ili znate nekog ko o tome govori, javite se na telefonski broj 011/7777-000 Nacionalne SOS linije za prevenciju suicida.

(Telegraf.rs/The Sun)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ime

    30. maj 2019 | 00:10

    Ne razumem ovaj zakljucak teksta? Kao da je ona kriva sto se on ubio? Podigao je pesnicu na nju, imala je vise srece nego pameti, sutra bi mozda ubio nju, a ne sebe.. on moze da radi sta hoce, a ona ne sme da odreaguje nikako jer on mozda moze da se ubije? Pritom nije ni znala da je depresivan itd.. nebuloza

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA