Majka monstrum i njen partner mučili bebu, slomili joj ruku, prste i čupali nokte: Evo koliku su kaznu dobili

Majka bebe i njen partner osuđeni su na ukupno 15 godina zatvora

  • 9
Pretučena beba, ubijena, otac ubio bebu Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Medison Rikets (22) i njen dečko Krejg Sejers (32) osuđeni su na ukupno 15 godina zatvora zbog zverskog mučenja bebe u kući u Herefordširu, januara 2017. godine.

Njih dvoje su na monstruozan način mučili bebu, polomivši joj ruku, dva prsta, a takođe su joj iščupali nokte na nožnim prstima.

Nadležni organi su započeli istragu nakon što su doktori prijavili da su primili pacijenta bebu sa slomljenom rukom. Istragom je utvrđeno da su bebi naneli stravične povrede njena majka i njen partner.

Rikets je osuđena na devetogodišnju robiju, a Sejers će u zatvoru provesti šest godina.

Kristofer Milington, advokat Krejga Sejersa, u odbrani je rekao da je njegov klijent u mladosti živeo život bez pravljenja incidenata bilo kakve vrste, ali da se sve promenilo nakon što je napunio 31. godinu i istakao da će, kako kaže, ova "sramna osuda teško uticati na njegov život i psihu".

Milington je, govorivši o majci koja je nanela užasne povrede svojoj bebi, istakao da je u detinjstvu doživela traume i stravična iskustva, a da su ti događaji prouzrokovali njeno neuračunljivo ponašanje.

(Telegraf.rs/Mirror)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lazar

    31. maj 2019 | 19:27

    Ja vas molim da vise ne pisete o ovim vestima, ima mnogo drugih stvari o kojima se moze pisati. Ovo je uzas sto sam procitao, ne daj Boze nikome. Ovi monstrumi trebaju biti muceni na najgore nacine da osete barem delic bola koje je jadno dete pretrpelo. Ali sto se vesti tice, zaobidjite nas ovim bolestinama, svasta ljudima danas moze da klikne u glavi. Hvala

  • DRagutin

    1. jun 2019 | 04:29

    O Isuse Hriste, dokle vise gledas ove strahote koje demoni cine po zemlji!? Molim te dodji i pocisti ovo zlo jednom za svagda! Pa zar jedno krhko malo bice koje je doslo puno ljubavi na ovaj svet da te zveri muce na tako strasan nacin ?! I kaze sudija samo ukupno 15 godina! Ma milion je malo i to u rudnik da sunca i dana ne vide!!!

  • Veteran

    1. jun 2019 | 08:26

    Zakačio bi ih za kuku od auta i vukao sto kilometara dok ih ne zadeljem kao olovke...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA