Otac imao seks sa odraslom ćerkom: Za počinjeni incest i brak sa njom, dobio je samo 2 godine zatvora (FOTO)

Trevis Fildgrouv (40) iz Nebraske imao je seks sa svojom biološkom ćerkom Samantom Keršer (21), koju je oženio 1. oktobra prošle godine

  • 9

Trevis Fildgrouv (40) iz Nebraske imao je seks sa svojom biološkom ćerkom Samantom Keršer (21), koju je čak i oženio 1. oktobra prošle godine, piše omaha.com. Fildgrouv je osuđen na dve godine zatvora.

Posle zatvora, Fildgrouv je 12 meseci biti pod nadzorom. Tokom tog perioda, on neće smeti da ima bilo kakav kontakt sa ćerkom. On je optužen za incest, koji se u Nebraski smatra prekršajem. Fildgrouv je sa sudom sklopio nagodbu.

Travis Fieldgrove, Samantha Kershner, Imao seks sa ćerkom Otac Trevis Fildgrouv, Foto: Police

Policajci su u septembru pričali sa ocem i ćerkom pošto su primili dojavu o njihovom odnosu i navodima o incestu. Oboje su priznali da su imali "romantičnu i seksualnu vezu". Do pre tri godine, Samanta nije ni znala ko joj je otac. Ona je rekla policiji da je tada majci je rekla da želi da zna ko joj je otac i da želi da ga upozna. Majka joj je rekla ko joj je otac, što je potvrdio i DNK test i organizovala susret. Od tada, oboje su rekli policiji, imali su odnos oca i ćerke.

Ipak, ni otac ni ćerka nisu hteli ili želeli da kažu policiji u kom trenutku je njihova veza postala seksualna. Priznali su samo da su 10. septembra prošle godine prvi put imali seks.

Travis Fieldgrove, Samantha Kershner, Imao seks sa ćerkom Ćerka Samanta Keršer, Foto: Police

Advokat odbrane naveo je da se Fildgrouv stidi prekršaja koji je počinio i da želi da se on nikad nije desio. Kao delimično opravdanje, naveo je da je Fildgrouv pretrpeo povredu mozga i da nije "sasvim funkcionalna osoba".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA