≫ 

Tramp "uzvratio udarac" svojoj protivnici, pa pred novinarkom otkrio nov nadimak za nju

Pelosi se do sada odupirala pritisku da proglasi "sveobuhvatni rat" Beloj kući

  • 1

Dok je boravio u Francuskoj, američki predsednik Donald Tramp je iskoristio priliku da otkrije nov nadimak za Nensi Pelosi, koja je navodno izjavila da želi da ga vidi iza rešetaka, prenosi Dejli Mejl. Nensi Pelosi je predsedavajuća Predstavničkog doma američkog Kongresa i poznata je kao veliki Trampov kritičar.

- Ja je zovem "Nervozna Nensi" - rekao je Tramp u intervjuu sa novinarkom Laurom Ingram na marginama obeležavanja 75 godišnjice od "Dana D".

- Nensi Pelosi je katastrofa, ok? Ona je katastrofa. Neka radi ono što želi, znaš šta? Mislim da su u velikoj nevolji - rekao je Tramp za Nensi Pelosi i demokrate koji se trude za započnu njegovu smenu.

Pelosi se do sada odupirala pritisku da proglasi sveobuhvatni rat Beloj kući, a svojim kolegama je u utorak rekla da za Trampa ima na umu drugačiju završnicu.

- Ne želim da bude smenjen, želim da ga vidim u zatvoru - navodno je rekla ona i to na sastanku iza zatvoreni vrata, piše Politico.

PELOSI NIJE HTELA DA KRITIKUJE TRAMPA TOKOM DANA D

Predsedavajuća u Predstavničkom domu američkog Kongresa Nensi Pelosi, odbila je juče da kritički govori o predsedniku SAD Donaldu Trampu za vreme 75. godišnjice "Dana D" u Francuskoj.

Pelosi, koja u Francuskoj predvodila delegaciju od 80 članova Kongresa, istakla je kako "nije u Evropi da bi govorla o Trampovom opozivu", preneo je AP.

Ona se tokom intervjua za amerčku televiziju MSBNC fokusirala na odavanje pošte veteranima i istakla kako se nada da će Tramp "preneti obnovljeni duh saradnje sa saveznicima".

Američka agencija podseća da je Tramp juče boravio u Francuskoj, gde se obratio okupljenima tokom proslave godišnjice iskrcavanja u Normandiju, koje je pomoglo da se Evropa oslobodi od nacista.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA