≫ 

Troje Srba teško povređeno u nesreći u Češkoj: Pokosio ih pijani tinejdžer u ukradenom automobilu (FOTO)

Povređenima je ukazana prva pomoć, a potom su prebačeni u prašku bolnicu

  • 2

Troje srpskih državljana teško je povređeno u saobraćajnoj nesreći u češkom gradu Berounu, kada je na njih naletelo drugo vozilo, kojim je upravljao maloletni vozač, prenose lokalni mediji.

Do nesreće je došlo u noći između subote i nedelje, nakon ponoći. Maloletnik (17) koji je izazvao incident, pijan je ukrao automobil i njime se izvezao na ulicu.

Saobracajna nesreca, Ceska Troje ljudi je teško povređeno Foto: Facebook/Zdravotnická záchranná služba Středočeského kraje

Nedugo zatim on je naleteo na troje pešaka, udario ih kolima i naneo im teške ozlede. Povređeni su prevezeni u Prag u bolnicu.

- Među ranjenima su dve žene (46 i 48 godina), kao i muškarac (44) - rekla je PR policije Mikaela Novakova.

Četiri ekipe Hitne pomoći izašle su na lice mesta. Povređenima je ukazana prva pomoć, a potom su prevačenu u prašku bolnicu. Kako Telegraf.rs saznaje, povređeni su državljani Republike Srbije.

Saobracajna nesreca, Ceska Povređeni su srpski državljani Foto: Facebook/Zdravotnická záchranná služba Středočeského kraje

Maloletniku koji je izazvao nesreću izmereno je 1.6 promila u krvi. On će verovatno biti osuđen zbog vožnje u pijanom stanju i nanošenja ozbiljnih telesnih povreda drugima.

Saobracajna nesreca, Ceska Četiri ekipe Hitne pomoći morale su da intervenišu Foto: Facebook/Zdravotnická záchranná služba Středočeského kraje

VIDEO: Sedmorica tinejdžera ukrali auto i zakucali se u prodavnicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA