≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

Nastavnica priznala da je više puta imala seks sa učenikom (13), otkrile ih eksplicitne poruke

Vreme čitanja: oko 3 min.

Nastavnica je ubrzo nakon toga dobila otkaz, a 12. jula biće joj izrečena kazna za seksualne odnose sa maloletnim licem

  • 44

Bivša nastavnica u Osnovnoj školi Las Brajzes Academija u gradu Gudjir u američkoj saveznoj državi Arizoni Britani Zamora (28) priznala je da je imala seksualni odnos s 13-godišnjakom nakon što je otkriveno da je dečaku u pitanju slala lascivne poruke.

Zamora je u utorak priznala krivicu za seksualni odnos s maloletnikom, zlostavljanje deteta i javno neprihvatljivo ponašanje seksualne prirode. Nastatvnica je uhapšena u martu 2018. godine, a pre toga je predavala u pomenutoj školi u Arizoni.

Zamora je optužena da je sa dečakom više puta imala seks u školskoj učionici, te da je jednom prilikom drugog učenika zadužila da im "drži stražu". Slučaj je otkriven tek kada su roditelji dečaka otkrili da se njihov sin ponaša čudno. Roditelji su nakon toga na dečakovom mobilnom telefonu instalirali aplikaciju na osnovu koje su mogli da mu čitaju poruke.

Aplikacija bi dojavljivala roditeljima deteta uvek kada na njegov telefon stignu poruke sumnjivog sadržaja. Nakon što su uočili da mu Zamora šalje neprimerene poruke, razgovarali su sa sinom, koji im je priznao da je imao seksualne odnose sa nastavnicom.

Brittany Zamora Nastavnica Britani Zamora optužena za seks sa 13-godišnjim učenikom; Foto: Goodyear Police Department

Roditelje dečaka zgrozilo je ono što im je 13-godišnjak sipričao.

- Njegovo detinjstvo je uništeno. Ima 13 godina - rekao je dečakov otac.

Dečakova maćeha, pak, kroz suze je ispričala kako su sina suočili s činjenicom da znaju da se nešto sumnjivo događa.

- Tražili smo od njega da nam kaže s kim se dopisuje, on nam je onda rekao da je to njegova učiteljica. Moj muž ga je potom pitao da li je nešto imao sa svojom nastavniicom, konkretno, da li su stupili u intiman odnos, na šta je dečak potvrdno odgovorio - ispričala je maćeha učenika.


Afera nastavnice i dečaka počela je kada je ona svojim učenicima rekla da ju je kontaktirao putem aplikacije "Class Craft". U sudskom zapisu stoji da joj je jednog dana bilo dosadno. Poruke koje je razmenjivala s dečakom uskoro su postale provokativne. Tužioci su rekli da su se nastavnica i dečak jednog dana neprimereno dodirivali dok su drugi učenici gledali video snimak.

Zamora je u jednoj poruci dečaku rekla da se s njim želi seks "svakog dana bez ograničenja". U drugim su porukama uglavnom iskazivali slične želje.

Brittany Zamora Provokativne poruke koje su jedno drugom slali; Foto: Goodyear Police Department

- Jako te želim! Kada god možemo, ja sam zainteresovana. Svaki dan si mi sve više seksi - napisala mu je Zamora, nakon čega mu je rekla "da ga želi svakodnevno i da se zbog toga ne boji čak ni otkaza".

Prema policijskom izveštaju, Zamora je dva puta svojim automobilom došla do kuće u kojoj su živeli dečakovi baka i deda, te da su u kolima i imali seks.

Nen muž Daniel, kog je upoznala sa 16 godina i s kojim je u braku od 2015. godine, tada je bio na ribolovu. Dečak i nastavnica međusobno su se oralno zadovoljavali sve do trenutka kada je Zamoru pozvao muž kako bi joj rekao da će se uskoro vratiti kući. Zamora je dečaku slala svoje provokativne fotografije u donjem vešu, a on je njoj slao pisane poruke na papirima. Prilikom hapšenja, Zamora je rekla da se boji kako se neće dobro provesti u zatvoru.

Zamorin muž je supruzi pružio neočekivanu podršku, ali u ovom trenutku nije poznato da li su i dalje u braku zajedno. Dečakovi roditelji rekli su policiji da ih je Daniel zvao i molio da ne prijave njegovu suprugu, što su oni odbili.

Brittany Zamora Učenik je slao nastavnici poruke i na papiriću; Foto: Goodyear Police Department

Informacije o seksualnoj vezi Zamore i 13-godišnjaka navodno su do rukovodećih osoba u školi došle još u februaru prošle godine, međutim istragom je navodno utvrđeno da veze između nastavnice i učenika nije bilo. Slučaj se vratio u fokus kada je jedan učenik nakon te istrage policiji prijavio da je bio prisutan za vreme seksualnog odnosa Zamore i učenika, te da je od nastavnice seksualno eksplicitne poruke.

Zamori će kazna biti izrečena 12. jula.

(Telegraf.rs/Jutarnji list)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milivoj

    14. jun 2019 | 07:35

    Lupetanje gluposti, uništeno detinjstvo dečaku! Mali je naučio da prca!

  • X

    14. jun 2019 | 07:36

    Cuj njegovo detinjstvo je unisteno, njegovo detinjstvo je procvalo. Zivela nastavnica 😀

  • Neko

    14. jun 2019 | 09:36

    Kada neko ima srece onda stvarno ima...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA