Majka okačila sliku uplakane ćerke na maturi: Razlog za njene suze je haljina (FOTO)

Devojčica koja je bila predmet podsmevanja, napustila je matursko veče u suzama

  • 5
Emilee Perry, Foto: Facebook/Tracy Perry

Emili Peri (16) iz engleskog grada Donkaster, koja pati od ankioznosti, vršnjaci su prosuli čašu punu soka po glavi i haljini, ostavivši je u suzama dok je trajalo matursko veče.

Emili je pristala da pristala da prisustvuje maturskoj večeri nakon što su je zamolili njeni roditelji kako ne bi propustila, prema njihovom mišljenju, posebnu priliku.

Uplakanu devojku, usled prosipanja soka po njoj, majka je morala da pokupi sa mature posle smo dva sata, piše "Dejli mejl".

- Ovo je moja prelepa ćerka koja pati od anksioznosti. Molili smo je da ide na matursko veče. Dva sata kasnije zatekla sam je uplakanu, slomljenog srca i isprosipanu tećnošću. Osoba koja ju je od glave do pete polila sokom, smatrala je da je to dobra ideja. Nadam se da će je jednom dana neko poniziti i uništiti kao što je ona to učinila mojoj ćerki - napisala je na Fejsbuku gospođa Trejsi Peri, ogorčena majka devojčice.

Nakon što su objavila fotografije ćerke Emili i njene uništene maturske haljine, usledili su komentari podrške.

- Prelepa je, jako mi je žao što se to dogodilo",  "Nadam se da će devojka ili devojke koje su joj to učinile biti kažnjene da će škola da pozove roditelje. Ovo je grozno", "Ona je divna devojka i osoba koja je ovo uradila je verovatno ljubomorna na nju", bili su samo neki od komentara.

Uprkos tome što je ponižena i što joj se predivno veče pretvorilo u pakao, Emili Peri nije želela da otkrije ko je to uradio kako bi izbegla širenje mržnje po društveniim mrežama.

(Telegraf.rs/Dejli mejl)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    1. jul 2019 | 17:41

    Grota to sto je uradjeno devojci, kakva je to osoba duse,srca i razuma da tako nesto uradi,vratice joj se to ko bumerang kroz zivot kad bude patila ili joj se nazao desi mozda ce joj doci na pamet zbog cega je to bas tako,uzivotu treba se cuvati da covek bude nadmen,i da neponizava ljude jer to su osobine koje nedose srecu

  • Ma ajte molim vas

    1. jul 2019 | 17:38

    Anksioznost samo na zapadu postoji, neka njihova nova moderna bolest. Kod nas se to odavno zove labilna ličnost kratkih živaca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA