Trampova ćerka "dosađivala" svetskim liderima na samitu, njihovi izrazi lica sve govore (VIDEO)

Generalna direktorka MMF-a Kristin Lagard nije bila baš prijatna prema Ivanki Tramp

  • 2
Ivanka Tramp u Japanu Foto: Tanjug/AP

Samit G20 održan je u petak u Osaki u Japanu, a veliku pažnju javnosti privukla je ćerka predsednika SAD Donalda Trampa Ivanka koja je pokušavala da bar na kratko porazgovara sa svim važnijim liderima na samitu. Ipak, neki i nisu baš želeli da ona bude deo konverzacije.

Francuska vlada objavila je snimak na kom se vidi kako Ivanka Tramp ćaska sa nekim zvaničnicima, a upravo taj snimak doprineo je povećavanju broja komentara da im je Ivanka dosađivala.

Na snimku se vide francuski predsednik Emanuel Makron, britanska premijerka Tereza Mej, kanadski premijer Džastin Trudo i Kristin Lagard, generalna direktorka MMF-a.

Razgovor se vodio o socijalnoj pravdi, kako se čuje da Tramp govori, a onda se uključila i Tereza Mej.

- Čim u razgovor uključite i ekonomski aspekt, dosta ljudi počne da sluša, a u suprotnom ne bi - rekla je ona.

U tom trenutku umešala se Ivanka rekavši da prirodu odbrane u kojoj "dominiraju muškarci". Zbog toga su svi primetili izraz na licu Kristin Lagard.

Iako su mnogi primetili nešto što je ličilo na kolutanje očima, neki pak smatraju i da se Lagard ponela veoma nepristojno, te je okarakterisali "snobom svetske klase".

Ipak, čak i ako joj je Ivanka "išla na živce", Lagard se iskupila objavom na Tviteru u kojoj pozira sa Trampovom ćerkom i holandskom kraljicom Maksimom.

Pogledajte video: Ivanka ti li si: Predsednikova ćerka usisava, sve pršti od čistoće!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA