Srpski kamiondžija napravio haos posle udesa u Nemačkoj: Pljunuo vatrogasce i pokazao srednji prst

Čak je i vozilo Hitne pomoći prošlo kroz "iglene uši" jer su morali da sklope retrovizore

  • 17

Posle teške saobraćajne nesreće na putu A6 u Nemačkoj, tokom koje je preminuo vozač kombija (55) u blizini mesta nesreće nastao je haos koji su izazvali ostali vozači, a u kom je učestvovao i srpski vozač kamiona. Kamion vatrogasaca nije mogao da prođe od "srpskog" kamiona, a vozač nije "kapirao" da treba da se skloni u drugu traku.

Čak je i vozilo Hitne pomoći prošlo kroz "iglene uši" jer su morali da sklope retrovizore da bi mogli da se provuku. Vozač ih je navodno psovao i pljuvao zaposlene u Hitnoj službi, a pokazao im je i srednji prst.

Žurio je da stigne na aerodrom, pa mu nije smetalo da prođe i pored mesta nesreće. Policija ga je privela.

Oko 100 vozača posle ove nesreće može da očekuje kaznu pošto nisu poštovali prednost koju imaju vozila hitnih službi.

(Telegraf.rs / Izvor: boostyourcity.de)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Salamander

    20. jul 2019 | 14:58

    Sta je mislio da mu je to bivsa Jugoslavija da moze svako da izigrava pametnjakovice, zakon je da u zastoju ili sporoj voznji svi vozaci moraju da se maksimalno pomere levo i desno jer obicno dolaze vatrogasci hitna kola i milicija niko nezna da li se radi o zivotu ljudi o cemu oni veliku brigu vode neka ga kazni i sve ostale neka ih nauce reda cini mi se da je u Nemackoj svaki drugi kamion strani kamiondzije kao i nasi,prekljuce sam gledao digao kamiondzoija nogu gore i vozi,citaju novine gledaju mobilni zato nemci u civilnim autima lepo kontrolisu i kaznjavaju ih.

  • Grof

    20. jul 2019 | 14:49

    Zašto apostrofirate samo Srbina kad su se još sto vozača ponašala isto? Govedo je govedo ma odakle dolazilo.

  • Tesla

    20. jul 2019 | 14:55

    Pa ko će drugi nego neprosvecen i nevaspitan vozač iz nekog sela u Srbiji! Milioni godina će proći a za to vreme će i kamenje progovoriti ali se Srbi(naravno da se to ne odnosi na sve) nikada neće naučiti pameti,kulturi! Njemu a i ostalim koji misle kao on nije mesto u Evropi već da svoj kamion vozi samo putevima Srbije!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA