≫ 

Profesorka iz Loznice umrla na Siciliji, noć pred povratak kući: Tužan prizor pored njene ležaljke

Njeno telo je more izbacilo na jedinoj tački koja je nepristupačna za kupače zbog ogromnog stenja i kamenja

  • 15
Cefalu, umrla žena srpkinja Foto-ilustracija: pixabay.com, Profimedia

Žena iz Srbije, koja je bila na odmoru u sicilijanskom letovalištu, umrla je na plaži u nedelju pod nepoznatim okolnostima. Kako Telegraf.rs saznaje, reč je o penzionisanoj profesorki iz Loznice. U Ćefalu je došla 11. jula.

- Za sve nas je neshvatljivo kako je nastradala. More je plitko u tom delu. Potrebno je da pređete nekoliko stotina metara da uđete u vodu do pojasa. Tog dana je pritom bila oseka, umerena vrućina i vrlo prijatan vetrić. Plaža puna, prost nemoguće da ne primetite da se neko davi. Plus, na svakih 500 metara spasioci. Obezbeđenje plaže je zaista izuzetno - priča za Telegraf.rs očevidac.

- Njeno telo je more izbacilo na samom kraju plaže, jedinoj tački koja je nepristupačna za kupače zbog ogromnog stenja i kamenja. Hitna pomoć i policija su stigli u roku od nekoliko minuta. Lekari su učinili da je reanimiraju, ali bez uspeha. Šta se dogodilo, zaista je misterija. Ostao je samo tužan prizor na plaži pored ležaljke sa njenim stvarima, na plaži koja pripada hotelu. Iz mora je izvučena dobrih 700 metara dalje - dodaje naš izvor.

- Žene sa kojima je bila na izletu rekoše da se pre dva meseca penzionisala. Dodala bih, ta tura je na letovanju u Ćefaluu bila od 11. do 21. jula. Ona se utopila veče uoči povratka sa letovanja - ispričao je očevidac ovog nemilog događaja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laki

    22. jul 2019 | 14:57

    E što ti je život. Čitav život radiš, izvela toliko generacija i djece na pravi put, i kad je konačno dočekala penziju po ovim našim ludim penzionim zakonima, umre na prvo normalno zasluženo ljetovanje u život.Nekome je život majka a nekome maćeha.

  • Ivan

    22. jul 2019 | 13:58

    Jako cudno kako je umrlo,bas je misterija....kao i mnogi drugi,srce joj je otkazalo..

  • caca

    22. jul 2019 | 15:25

    Na Siciliji, to nije Grcka!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA