Srbin sa Kosova počinio jeziv zločin u Nemačkoj: Gurnuo je ženu pod voz iz čista mira

Anja nije imala šanse da se odbrani

  • 14

Ubica nije poznavao žrtvu. Nije bilo svađe, niti bilo kakvog razloga da je ubije, ali je mlada Nemica u subotu ujutro završila pod vozom, nakon što ju je dvadesetosmogodišnji Srbin Džekson B. iz čista mira gurnuo na šine u Ferdeu u nemačkoj pokrajini Severnoj Rajni-Vestfaliji, piše nemački list "Bild".

Anja N. (34), majka 13-godišnje ćerke, nije imala šanse da se odbrani.

- Moja žena je danas ubijena. Nepoznati muškarac ju je gurnuo pod voz, bez razloga - napisao je njen šokirani suprug na Fejsbuku, nekoliko sati posle zločina.

Počinilac Džekson B. iz sela Haminkeln, 20 kilometara od mesta zločina, gurnuo ju je na šine neposredno pre nego što je regionalni voz 19 ušao na kolosek.

Policija je u ponedeljak saopštila da je 28-godišnji Džekson B. u prošlosti dva puta bio u zatvoru, umesto da plati novčanu kaznu koja mu je izrečena, da je i ranije bio sklon nasilju, te da je bio poznat policiji zbog krađa i nanošenja telesnih povreda žrtvama.

- Ženu je pregazio voz i bezuspešno su pokušavali da je reanimiraju - saopštila je policija.

Očevici surovog zločina savladali su Srbina i držali su ga sve dok nije stigla policija.

- Prvostepeni sud u Duizburgu izdao je nalog za hapšenje zbog ubistva, jer počinjeno delo ima karakteristike koje ga kvalifikuju kao ubistvo: podmuklost i želja za ubijanjem - navodi policija.

Pogledajte video: Srbin koji je vozio BMW smrti kod Hamburga obožavao da divlja ulicama

(Telegraf.rs/Bild.de/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA