Ostavila dete u kolima na 35 stepeni, pa nije dozvolila vatrogascima da razbiju staklo (VIDEO)

Kineskinja je govorila da će bravar uskoro doći, a vatrogasci, koji su kasnije spasli život njenog sina, jedva su je ubedili da moraju da ga izvuku

  • 1
spasioci, kina

Foto: thepaper.cn

Šokantan snimak, koji je izazvao mnogobrojne osude, dolazi iz kineske provincije Žejang. Majka je ostavila dvogodišnje dete u automobilu na 35 stepeni Celzijusa, a potom nije dozvolila vatrogascima da razbiju staklo njenog vozila kako bi spasli mališana, prenosi "Dejli mejl".

Dok su pokušavali da izvuku njenog sina i spasu ga eventualne smrti, ona im je govorila da ne razbijaju staklo, da je bravar na putu i da će uskoro otvoriti vrata bez ikakvih posledica, ne razmišljajući da bi svaka naredna sekunda mogla da bude kobna po njeno dete.

Zabrinuti za dete u automobilu, vatrogasci su pokušali da ubede majku da im dopusti da razbiju staklo i izvuku ga, izveštavaju lokalni mediji.

Nakon višeminutnog opiranja i negodovanja, žena je pristala da skinu staklo sa vrata i na taj način dođu do deteta koje je plakalo.

Najpre su skinuli staklo sa prednje, suvozačeve strane, a onda otvorili zadnja vrata i izvukli dvogodišnjaka koji je već bio uplakan, znojav i crven u licu.

Snimak je postao viralan na kineskim internet platformama, gde su stizale mnogobrojne osude.

- To nije majka, ona ne zaslužuje to da bude. Ona je ubica - rekao je jedan od korisnika, dok se drugi nadovezao da dotična gospođa "verovatno nije majka već maćeha kojoj je više stalo da automobila, nego deteta".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA