Tuča na bazenu u turskom letovalištu: 10 članova porodice pretuklo verenike, i to zbog deteta!

Polcija je spasla verenike čiije su povrede u tim trenucima mogle da budu fatalne

  • 0

Hatidže D. (40) i njenog verenika Osmana Erdogana (48) iz Antalije pretuklo je 10 osoba, članova iste porodice na bazenu.

Žena je, prema navodima, pokušala da zaštiti svog verenika i da se obračuna sa brojčano jačim i fizički snažnijim kupačima, ali je i ona dobila batine posle kojih se onesvestila.

Snimak tuče zabeležile su kamere, a sukob je prestao usled dolaska policije.

Incident se dogodio ovog meseca u Konjaltiju, predgrađu Antalije, a sve je počelo kada je izvesna Čigdem K. optužila Hatidže D. da je udarila njenu decu.

U tom trenutku su je napale još tri žene, a Osman Erdogan je dotrčao kako bi ih razdvojio i zaštitio svoju verenicu.

U međuvremenu, supružnici Čigdem K. i Talat K. koji su sedeli pored bazena, dotrčali su i udarali Erdogana, a odjednom su se pojavili i ostali članovi šire porodice, nekoliko muškaraca i žena koji su besomučno tukli verenike.

Hatidže se onesvestila od posledica udaraca, a njen verenik Erdogan, koji ju je u tom trenutku telom štito, takođe je u tim trenucima trpeo silne batine.

Svedoci događaja odmah su pozvali policiju i hitnu pomoć i usled intervencije policije, tuča je prekinuta.

Verenici su odvedeni u bolnicu, a policija je identifikovala i privela Čigdem K, Talata K, Fatmu B, Murata A, Fuata K, Ečema K, Derju K, Eregina I, Hatidže I i Šereka K.

Hatidže D. je kasnije rekla da nije udarila dete, a da je porodica prvo napala njenog verenika, a onda su udarali i nju dok se nije onesvestila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA