Pre 43 dana venčao se u crkvi u kojoj ga sad sahranjuju: Uhapšeni Amerikanci zbog ubistva policajca

Mario Ćerćelo Rega (35), ubijen je nožem u centru Rima u ranim jutarnjim satima u petak.

  • 1
mesto ubistva policajca, Rim

Printskrin/Youtube: CBS This Morning

Dvojica američkih turista uhapšeni su pod sumnjom da su učestvovali u ubistvu italijanskog policajca. Mario Ćerćelo Rega (35), ubijen je nožem u centru Rima u ranim jutarnjim satima u petak.

Policija je identifikovala uhapšene muškarce kao Kristijana Gabrijela Natala Hjorta, (18) i Finegana Li Eldera, (19). Oni su optuženi za teško ubistvo i moraju da se pojave pred sudom narednih dana, piše BBC.

ubijeni policajac Mario Rega

Ubijeni Mario Ćerćelo Rega, Foto: Facebook/Mario Cerciello Rega

Mladići su navodno bili u području Trasteverea, u blizini Vatikana i pokušavali da kupe drogu. Prema navodima italijanske novinske agencije Ansa, oni su navodno ukrali ruksak od dilera droge koji im je prodao lažni proizvod.

Ponudili su da mu ga vrate, ako im plati 100 dolara i da im gram kokaina. Dok su čekali, Rega i njegov kolega su im se obratili u civilu, jer je policija dobila informaciju o razmeni torbi, izvestila je Ansa.

SAHRANA U PONEDELJAK U ISTOJ CRKVI U KOJOJ SE VENČAO

Usledila je svađa, tokom koje je Rega nekoliko puta izboden nožem. Odveden je u bolnicu gde je preminuo od povreda. Rega je bio u braku samo 43 dana i ove nedelje se vratio sa medenog meseca.

Njegova sahrana će se održati u ponedeljak, u istoj crkvi u kojoj se venčao, piše BBC.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA