Devojka i mladić hteli da se obračunaju sa vozačem, a onda je on počeo da ih gazi i umalo ih ubio

Stravičan incident dogodio se u Njukaslu

  • 3
engleska, njukasl, incident Printscreen: Twitter/THE F@CK OUT

Dramatična scena odigrala se za vikend ispred jednog supermarketa u engleskom gradu Njukaslu. Snimak devojke kako cipelama razbiija šajbnu automobila, a potom i muškarca koji je pokušao da se obračuna sa vozačem, da bi na kraju izvukao najdeblji kraj, ekspresno je postao viralan na društvenim mrežama.

Sudeći po video snimku, automobil je pokušao da odbaci i skloni sa puta devojku koja je udarala u vetrobransko staklo, da bi u tom pokušaju naleteo na mladića za kog se pretpostavlja da je slučajni prolaznik.

Muškarac iznerviran time što ga je crni automobil umalo udario, dotrčao je sa suvozačeve strane u nameri da se obračuna sa osobama u vozilu. U tom trenutku, osoba koja je upravljala automobilom, pojurila je mladića, a potom ga udarila odbacivši ga na drugu stranu trotoara.

Njegovo stanje za sada nije poznato, ali sudeći po izveštajima policije, ostao je živ.

Iz policije su potvrdili da su dobili prijavu o incidentu u kojom je učestvovalo više osoba, piše lokalni "Chronicle Live".

Portparol policije rekao je da organi reda rade na identifikovanju i privođenju aktera nemilih scena u kojima je vrlo lako moglo da dođe da smrtnog ishoda.

Inspektorka Mišel Džangiri upozorila je da se ovakvo ponašanje neće tolerisati Njukaslu.

- Ovo je veoma ozbiljan incident koji se dogodio na veoma prometnoj ulici u centru grada. Moglo je da dođe do veoma ozbiljnih povreda i želela bih da ponovim da je ovakvo ponašanje potpuno neprihvatljivo i da se neće tolerisati - rekla je ona.

Ogorčeni korisnici društvenih mreža traže od policije da što pre uhapsi počinioce.

- Svesni smo snimaka koji cirkulišu na društvenim medijima u vezi sa incidentom i molimo javnost da poštuje tekuuću istragu. Policijski službenici rade na identifikovanju lica, te će uskoro biti preduzete snažne mere protiv onih za koje se ustanovi da su uključeni u ovaj incident - dodala je inspektorka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iris

    29. jul 2019 | 12:29

    Ma neka ih je izgazio. Kad vidim kakvih sve pjesaka ima, nije ni cudo. Dodju i oni komanduju kako ces ti voziti ako vozis u gradu 30-40(40 ogranicenje) dodje i mlataraju rukom ako ti ne predvidis da ce ona na pjesacki da predje i prodjes prije nje. Isto kao da je ona jedina u gradu i taj pjesacki i nista drugo ti ne moras paziti da ne izleti neko djete van pjesackog pa eto nisi je propustio i pocne srat. I menitako dodje da ih izgazim. Koliko meni puta niko nije stao pa sta, sacekam da prodje i predjem. Otkud znam sto covjek nije stao dal namjerno ili nije vidio ili mu je auto iza bilo blizu pa nije htjeo da koci naglo ili je gledao u drugu stranu.To ne treba da me zanima i da se ljutim jer vozac svako pola metra ima sanse da mu neko iskoci ili neko auto udari i ne moze bas svaku sekundu biti skoncetrisan i da misli dal ce neka na pjesacki ili je krenula do kante da baci smece kraj pjesackog ili jednostavno da stoji i ceka drugaricu kao sto se desava. I najgore to sto ti njoj sad da izadjes, zadavis je ko pile jednim rukom i sta je tu napravila kad se ne zna tuci? Samo se pokurcila jer misli da ces ti produziti da ona ispadne faca kad ti odes a nisi joj nista uradio. To je bolest zenska koja je zedna paznje pa hoce da je dobije na bili koji nacin. Nikad mi se nije desilo da muskarac nesto mlati samo jednom ali tad sam bas brzo vozio i uletio u jednu ulici gdje je on bio, samo je reko gdje vozis tako brzo i to je to..A uvjek su zene te kojim lupis samar i to im bi i bilo zadnje. Misle sto su zene da ti sad ne smijes njima nista i one se ponasaju kako hoce, dodju i svadjjau se deru se isto kao da su one jace od mene 10 puta i dodje tu privlace paznju na sebe galame jer su toga gladne kad ih muskarci nece pa bar tako da privuku. E vala da hoce ona ravnopravnost doci pa da slobodno ovakve bolesne zenske osobe mogu tuci volio bi vise od svega

  • Sajla

    29. jul 2019 | 18:46

    Daleko mi je, a jagnje bih ispek'o i balon vina kupio i pozvao bih ga na večeru. E naučio ih je pameti za sva vremena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA