≫ 

Masakr u tržnom centru u Teksasu: Napadači pucali na ljude, 19 ubijeno, preko 40 povređeno

Najpre se čulo desetak pucnjeva

  • 38

Dramatično je bilo u tržnom centru Valmartu u El Pasu u Teksasu, u kom su nepoznati napadači osuli paljbu. Uhapšeno je troje osumnjičenih. Prema pisanju medija, ubijeno je najmanje 19 osoba, a među žrtvama je i jedno dete (4). 

Međutim, kako portparol dve bolnice u El Pasu kaže, više od 40 osoba je ranjeno. Prema njegovim navodima, žrtve su transportovane u dve odvojene bolnice.

Sa informacijama o žrtvama izašao je i poručnik Den Patrik, koji je za Fox news rekao da je više od 20 osoba ubijeno. 

Više osoba ubijeno je u pucnjavi u tržnom centru Volmart u El Pasu u Teksasu - rekla je Olivija Zepeda, šef kabineta gradonačelnika. Ona je rekla da su osumnjičeni za pucnjavu u pritvoru. Nije, međutim, navela koliko je povređenih, prenosi CNN. Takođe nije precizirala koliko je uhapšenih.

Ove navode potvrdio je i policajac sa lica mesta, koji je u svojoj zvaničnoj izjavi rekao da se tržni centar i dalje pretražuje, da je nekoliko osoba prevezeno u bolnicu, ali da ne može da kaže koliko je tačno žrtava ovog krvavog pira.

Svedoci tvrde da su videli dvojicu naoružanih napadača i čuli desetak pucnjeva.

- Čulo se desetak pucnjeva. Video sam dva čoveka sa oružjem - rekao je svedok.

Policija konstantno objavljuje informacije o pucnjavi.

Lice mesta obleću helikopteri, specijalci su svuda okolo, ali o eventualnim žrtvama još nema vesti. Nepoznat je i status napadača.

Reč je o tržnom centru koji se nalazi samo nekoliko kilometara daleko od američko - meksičke granice. U blizini je i aerodrom.

Policija moli ljude da ne prilaze ovom području.

VIDEO: Policija izvodi ranjenu ženu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA