• 38

Masakr u tržnom centru u Teksasu: Napadači pucali na ljude, 19 ubijeno, preko 40 povređeno

Najpre se čulo desetak pucnjeva

  • 38

Dramatično je bilo u tržnom centru Valmartu u El Pasu u Teksasu, u kom su nepoznati napadači osuli paljbu. Uhapšeno je troje osumnjičenih. Prema pisanju medija, ubijeno je najmanje 19 osoba, a među žrtvama je i jedno dete (4). 

Međutim, kako portparol dve bolnice u El Pasu kaže, više od 40 osoba je ranjeno. Prema njegovim navodima, žrtve su transportovane u dve odvojene bolnice.

Sa informacijama o žrtvama izašao je i poručnik Den Patrik, koji je za Fox news rekao da je više od 20 osoba ubijeno. 

Više osoba ubijeno je u pucnjavi u tržnom centru Volmart u El Pasu u Teksasu - rekla je Olivija Zepeda, šef kabineta gradonačelnika. Ona je rekla da su osumnjičeni za pucnjavu u pritvoru. Nije, međutim, navela koliko je povređenih, prenosi CNN. Takođe nije precizirala koliko je uhapšenih.

Ove navode potvrdio je i policajac sa lica mesta, koji je u svojoj zvaničnoj izjavi rekao da se tržni centar i dalje pretražuje, da je nekoliko osoba prevezeno u bolnicu, ali da ne može da kaže koliko je tačno žrtava ovog krvavog pira.

Svedoci tvrde da su videli dvojicu naoružanih napadača i čuli desetak pucnjeva.

- Čulo se desetak pucnjeva. Video sam dva čoveka sa oružjem - rekao je svedok.

Policija konstantno objavljuje informacije o pucnjavi.

Lice mesta obleću helikopteri, specijalci su svuda okolo, ali o eventualnim žrtvama još nema vesti. Nepoznat je i status napadača.

Reč je o tržnom centru koji se nalazi samo nekoliko kilometara daleko od američko - meksičke granice. U blizini je i aerodrom.

Policija moli ljude da ne prilaze ovom području.

VIDEO: Policija izvodi ranjenu ženu

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Detroit

    Da li vi znate da amerikanci ne znaju u opste gde je Srbija!Prvenstveno njih u opste ne i zanima politika!Mislim na gradjane USA!Sve komsije su mi ameri!Dok im nisam pokazao na Google pojma nisu ni gde se nalazimo!Jedni si mislili da smo u Juznoj Americi,jedni da je Srbija tamo negde u Australiji,jedni pa cak kazu Afrika.Svi mi znamo sta su ti ameri utadili nama 99-te.Mislite da se narod pita da nas rokaju!Sipak.Ogorcen sam i ja!Radujemo se poplavavama,u americi,tornadima Komatari:Ne milosrdni Andjeo!Pa odmah posle toka strevi sve isto nasu Srbiju!Znate li vi da nas Srba ima samo u Cikagu,Oko pola miliona!Ovde u detroitu oko pedest hiljada.Nase dece ima..Srpske dece,a vi se radujete tamo dole kad se desi zlo!I nasi Srbi nastradaju!!!Sramota!99-te sam isao na sve domastracije kada su nas rokali!Od Vasingtona,Detroit,Milvoki,Cikago!Ja moju Zelju Srbiju Volim!Sim Se rodio pre osamnest godina ovde u americi,zena takodje rodjena 74-te u americi.Sin kada ode u Srbiju,kazu mu hde si amerikanac!Ja sam ga naucio da im odgovori:Ja sam Srbin,samo rodjen u Americi!Toliko od mene braco Srbi!

  • Tz

    Chiroki, Apachi, Sijuksi i ostali.

  • Невена

    Жао ми само повријеђених и њихових ближњих који немају уплаћено здравствено осигурање које је тамо "луксуз" .... све остало равна црта ... -----------

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima