≫ 

Pokušao da razdvoji Ivana Rudića od žrtve: Rumun pušten iz pritvora, Srbin ćuti na ubistvo Italijana

Nestanak Konzolata Ingenua prijavila je bivša žena kada nije pozvao njihovog sina da mu poželi laku noć

  • 0
Žrtva, Konzolato Ingenuo Žrtva, Konzolato Ingenuo / Foto: Facebook

Jedan od dvojice muškaraca uhapšenih za ubistvo Konzolata Ingenua (42), koji je pronađen mrtav u Italiji, pušten je iz zatvora.

Prema rečima inspektora Domenika Pance, verzija koju je isperičao Mihail Nutu Apopej (50), Rumun i dugogodišnji prijatelj žrtve, potvrđena je i deluje validno. On tvrdi da je nevin i da se umešao samo u prvim trenucima borbe u kojima je pokušao da razdvoji Ingenija od Srbina Ivana Rudića (34) sa kojim je ovaj ušao u sukob.

Time se objašnjavaju tragovi krvi pronađeni na odeći koju je Apopej nosio u noći kada je Ingenio ubijen. Rumun je navodno otišao kući i nije znao ništa više o sudbini svog 42-godišnjeg prijatelja.

Sa druge strane Rudić se branio ćutanjem.

Obdukcija je pokazala da je Italijan preminuo od posledica unutrašnjeg krvarenja, nakon što je glavom udario o drvo kada je bačen niz liticu.

Po podacima iz istrage na koje se pozivaju italijanski mediji, trojica muškraca - Italijan, Rumun i Srbin, posvađali su se u jednom baru u noći između nedelje i ponedeljka, a usred sukoba Igenuo je upucan u lice, prebačen u Rudićev auto i bačen sa put.

U Rudićevom automobilu pronađeni su tragovi krvi, za koje je on tvrdi da potiču od srne koju je ulovio u lovu.

Telo žrtve pronašli su karabinjeri i vatrogasne brigade, nakon što su njegov nestanak prijavili brat i bivša žena, zabrinuta što, kao i svake večeri, nije pozvao njihovog sina (4) da mu poželi laku noć.

(Telegraf.rs/bolognaindiretta.it)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA